ואפשר לחתוך בקלות היכן שצריך, כמו סביב הכיריים והכיור?
ממליצים על סוג מסויים?
בירושלים
אם יש לכם כיור מסילגרניט, כמו בלנקו ודומיו, אפשר להכשיר אותו, כמו שמכשירים שיש,ואפשר לחתוך בקלות היכן שצריך, כמו סביב הכיריים והכיור?
ממליצים על סוג מסויים?
בירושלים
גם אני...אנחנו תמיד שמנו נייר כסף עבה, השנה הלכנו על הטפט שמוכרים המיוחד לשיש.
שנה הבאה חוזר לנייר כסף.
שווה עבודה של שלוש שעות בשביל שבוע שלם נחגם אני...
מאד יפה אבל המוןןןןןןןןןן עבודה!
שנה ראשונה לומדים, לכן לוקח זמןגם אני...
מאד יפה אבל המוןןןןןןןןןן עבודה!
את מצפה גם את הכיורים?שנה ראשונה לומדים, לכן לוקח זמן
אנחנו כבר שנה רביעית או חמישית
לקח לנו שליש ממה שלקח שנה שעברה...
חתיכות קטנות כל פעם, משטח ישר, ואח"כ השלמות בצדדים.
שעה וחצי - 6 מטר שיש (כולל ר)
רק לשים לב ששיש מסוג אבן קיסר אי אפשר להכשיר הלכתית. אז אם הכיורים הם כמו השיש אז...אם יש לכם כיור מסילגרניט, כמו בלנקו ודומיו, אפשר להכשיר אותו, כמו שמכשירים שיש,
ולהדביק את הטפט גם על הכיור.
זה מצריך סבלנות ודיוק בהדבקה, אבל התוצאה מושלמת. כיור נוח וגדול בלי מים שמצטברים,
קל לגריפה, ואחרי הכל, בפסח 50% מהזמן שוטפים כלים, אז..
ההפך,רק לשים לב ששיש מסוג אבן קיסר אי אפשר להכשיר הלכתית. אז אם הכיורים הם כמו השיש אז...
יש לשאול רב
שנה שעברה התפוצץ לי השיש מהמים רותחים (הייתי חכם וחשבתי שמה שאומרים שמים רותחים יכולים להרוס את השיש זה משהו רחוק...)בכל מקרה, אנחנו כן מכשירים אותו, במים רותחים, החלטנו שפעם בשנה לא יקרה כלום.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: