עם הזיכרון אין לי בעיה, הבעיה שאני שוכח | בעיית זיכרון

פריקהSALE

משתמש רשום
המחשב בתקופה האחרונה חולה.
מדי מאמץ גדול-משהו הוא פשוט קורס והודעת שגיאה אימתנית במסך כחול מופיעה, בה מקושקש משהו על חריגת זיכרון.
כמו כן, מדי פעם יישומים נסגרים לפתע (שלא לדבר על פוטושופ ואינדי שמתים בלי לומר מילה). והודעה בה נכתב ש"ההוראה ב0x036836d0 בלה בלה לא הייתה אפשרות להיות written", הודעה שמופיעה גם עם כל הפעלה של המערכת?

מה זה אמור להביע? בעיית זיכרון פיזי? אז למה זה לא הייה עד היום?
וירוס ר"ל? מה עושים?

בתודה

DDFF

משתמש פעיל
זה יכול גם לפעמים להיות בעיה בכרטיס מסך...

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
מספר הבעיה שנכתב אינו נכון לדעתי -כדי לבדוק שוב.

ותמיד לבחור

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י פופקו;289990:
מספר הבעיה שנכתב אינו נכון לדעתי -כדי לבדוק שוב.
אויש פופקו, הוא גם לא התכוון להיות נכון, קרא שוב בעיון, ושים לב:
נכתב ע"י פריקהSALE;289773:
והודעה בה נכתב ש"ההוראה ב0x036836d0 בלה בלה לא הייתה אפשרות להיות written"

פריקהSALE

משתמש רשום
אני לא אידיוט. הבלה בלה היה מכוון להמשך, אך המספר מדויק.

ומה הקשר לכרטיס מסך DDFF? ואם כן, איך אני מתקן את זה?

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
תראה קריסת מערכת של זיכרון שלא יכל להיות "נכתב", נוצרת מבעיה בתאימות חומרה או בחומרה עצמה, זה קורה מהתנגשות תוכנה שלא מתאימה ללוח אם ושקשורה לחומרה , (לי זה קרה בנרו עקב כך שקשורה לצורב ומאז שהסרתי את הגירסה הספציפית ההיא זה עבד), וכן זה קורה מחום! מומלץ לבדוק את החום גם בלוח אם, הארדיסק, מחשב, כרטיס מסך וכו', מה שמוזר זה שבעיה ממוספרת כמו שהבאת חייבים!!!! לכתוב עליה במיקרוסופט, ומעולם לא קרה לי שלא היה כתוב, אז בכ"א זה מוזר שבגוגל הוא לא מזהה את המספר של הבעיה אולי האיקס לא במקום אני לא'דע...
בכ"א בהצלחה.

פריקהSALE

משתמש רשום
תודה.
המספר מדויק, פופקו. והוא משתנה עם עוד אחד (שלא רשמתי).

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה