גם אצלי ישנים עם שק שינה ואני ממליצה בחום. אבל בגיל שנתיים+ מרגיש לי מוגזם לכלוא אותה בתוך זה...איזה שמיכה עפה ממנה?
ומטרפת להמלצה על שק שינה- קניתי לתינוק שלי שק שינה 2 טוג- הגוף שלו חם ונעים בלי שום שמיכה.
גם אצלי ישנים עם שק שינה ואני ממליצה בחום. אבל בגיל שנתיים+ מרגיש לי מוגזם לכלוא אותה בתוך זה...איזה שמיכה עפה ממנה?
ומטרפת להמלצה על שק שינה- קניתי לתינוק שלי שק שינה 2 טוג- הגוף שלו חם ונעים בלי שום שמיכה.
פעם קניתי ציפה בודדת בבזאר שטראוסאפשר לקנות איפשהו ציפה לשמיכה 100/150 בלי כל הסט? אין לי צורך בסדין, היא ישנה במיטת ילדים רגילה.
דיברתי על תינוקות. וזה עם רגליות כך שאת לא כולאת.גם אצלי ישנים עם שק שינה ואני ממליצה בחום. אבל בגיל שנתיים+ מרגיש לי מוגזם לכלוא אותה בתוך זה...
שק שינה 2 טוג שזה כמו דובון. רק מחמם פי כמה.לא שק שינה,
כמו בייביגרו גדול,
צמרירי, חם, עם רגליות.
הקישור ששמתי פה הוא מדהים!אשמח לקישור לשק שינה
תודה
מושלמיםיש בגולף ואנזים כאלה מאד נעימים
תודה על הקישורהקישור ששמתי פה הוא מדהים!
אני שמה לילד גופיה ופיג'מה בלי גרביונים, מכניסה אותו לשק ובלי שום שמיכה אני בבוקר פותחת לו ומתענגת על החמימות, כולו נעים וחם.
תסתכלי בקישור ששמתי, זה בדיוק כמו פיג'מה רק ששומר על חום גוף= 2.5 טוג.תודה על הקישור
זה תלוי מידות?
קונים כל כמה זמן חדש?
תודה...תסתכלי בקישור ששמתי, זה בדיוק כמו פיג'מה רק ששומר על חום גוף= 2.5 טוג.
כך שבוודאי צריך מידות. אני קניתי לגיל שנה 12-18.
באמת ראיתי את זה בנקסט וממש התלבטתי אם לקנות. את לא חוששת שחם מדי בפנים?תסתכלי בקישור ששמתי, זה בדיוק כמו פיג'מה רק ששומר על חום גוף= 2.5 טוג.
כך שבוודאי צריך מידות. אני קניתי לגיל שנה 12-18.
נכון, אני זוכרת שהייתי בשוויץ, היה קר ועטפתי את התינוק שלי, אשה מקומית אמרה לי בזהירות שאני אדאג לשמור שלא יהיה לו מדי חם, זה היה חדש לי.בדיוק קראתי מאמר שצריך להזהר מחימום יתר של תינוקות
ויסות החום שלהם עוד לא מפותח לחלוטין. וחום גבוה מידי בשינה עלול להיות מסוכן. לכן ההמלצה היא לא לכסות בהרבה שכבות. ולעקוב לראות שלא חם מידי לילד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: