בס"ד
לפי הנסיון שלכם אם איזה חברה להשתמש על הוצאות קבלות לעסק פטור
תודה רבה
הרבה הצלחה
לפי הנסיון שלכם אם איזה חברה להשתמש על הוצאות קבלות לעסק פטור
תודה רבה
הרבה הצלחה
יש לי הרבה לקוחות שמשתמשים בזה ומרוצים - חינמי לגמריאני משתמש בתוכנה הזאת חינמי לגמרי בגדול מתאים לעסקים ללא צורך בהתממשקות לאשראי וכו.
בטוח? אחרי תקופה נכתב לי שתקופת הניסיון שלי נגמרה...חינמי לגמרי עד 10 קבלות, כל חודש מחדש!
100%בטוח? אחרי תקופה נכתב לי שתקופת הניסיון שלי נגמרה...
אפשר להוציא שם דוחות שמרכזים נתונים?אין על סאמיט
SUMIT
סאמיט היא מערכת ניהול עסק שמאפשרת המון. למעשה, כמעט הכל. עשרות אלפי עוסקים, עמותות וחברות וכל סוגי העסקים נהנים ממערכת שעושה מה שהיית מצפה שהיא תעשהwww.sumit.co.il
חינמי לגמרי עד 10 קבלות, כל חודש מחדש!
מערכת קלה וברורה לתפעול
וכן, גם עיצוב קבלה נעים מאוד לעין!
הכי שווה לעוסק פטור ולמי שלא מוציא הרבה קבלות בחודש
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: