נכתב ע"י מרגלית100;n4998108:אני לא באה כאן להגיד את דעתי לגבי התמונות, אני מאוד אוהבת לראות אותם, הם ממיסים ומשרים רוגע ישירות מגן עדן, ואני לצערי לא יכולה להרשות לעצמי את התענוג על אף שהייתי רוצה.
אבל על מה שהוא אמר שתינוקות בני יומם הם ממש לא יפים, צר לי לומר שאני מסכימה עם זה, בפירוש בימים הראשונים התינוקות ממש מכוערים, אנחנו אוהבים אותם ולא מפסיקים להתלהב מהיצורים המופליאים האלה אבל לא בגלל שהם יפים, רק בגלל שהם הילדים שלנו שחיכינו להם והם באמת יצורי פלא וכמובן שהתינוק שלי הוא הכי יפה מכל התינוקייה, אבל זה לא אומר שהוא באמת יפה,
וכמובן שאין מה לדבר על זה שבמצלמות הביתיות הם יוצאים ממש ממש לא יפים, לפעמים ברמה שאחרי תקופה אני ממש לא אוהבת להסתכל על זה.
נכתב ע"י ytsamet;n4997909:גבר נכנס לווייבער שול ומנסה לעשות שם סדר
תחזור מהר לעזרת גברים.........
נכתב ע"י DasiB;n4998145:אני חושבת שהתינוקת הזו מתוקה מאוד מאוד
אני חושבת שהיא הייתה אז בת שבועיים/שלוש
וכן! יש מאוד מתוקים
אולי לא ביומיים הראשונים
אבל גם ראיתי יוצאים מהכלל שהיו יפים
נכתב ע"י inbarsr;n4998451:בדיחה של אשכול. אני קוראת ופשוט צוחקת (חבל שאין את האימוג'י שבוכה מרוב צחוק..)
נכתב ע"י לאה מזרחי;n4999209:*הדעות
נכתב ע"י שירי א;n4998969:היופי שוכן בעיני המתבונן...
אמן אמיתי יודע לראות יופי בכל רגע ומקום בבריאה.
גם בקרחת יער ריקה, גם בקרטון הפוך, גם במקום "מוזנח"...
צריך ללמוד לראות את זה..
הנאה מובטחת.
נכתב ע"י ינאי;n4998552:כלומר
חשבת שזה מדור " מפי הטף"?
נכתב ע"י מאדי זיגלר;n4998608:מה עדיף?
את כל הפרעושים והפישפשים שצלמות מתחילות מוצאות בבית שלהן?!
תינוקות בני כמה ימים, הם אולי לא יפים מבחינה אסתטית. אבל ליופי הבראשיתי שלהם אין מתחרה.
קשה להסביר במילים, אבל את הרגע והמלאכיות שרואים פה בתמונות של ניו בורן כבר אין להשיג בגיל חצי שנה.
צילומי נ"ב הם סוג של אומנות, לדעתי צריך גם הבנה באומנות כדי לראות ולהבין את היופי הזה.
אולי לגברים ולאנשים שיטחיים יותר קשה לראות מה היצירה פה
וזה מבחינתם כמו שתעלו פה תמונות ממחלקת סיעודי במושב זקנים.
ודיצה
אל תשתקי להם!
את המלכה שלי בצילומי נ"ב!!!
נכתב ע"י הוגה דעות;n4999224:וואלה...
נשמע מעניין להתחיל להנות מקרטון הפוך...
נכתב ע"י שירי א;n5000866:זה מה שזכה בתחרות הצילום...
http://www.prog.co.il/forum/קהילת-הצלמים/292919-קבלו-את-הזוכים-בתחרות-הצילום-של-מכללת-פרוג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: