סבתא שלי בפולין ישנה בקביעות עם החתולה הביתית שלהם.
הבדל קטן.
סבתא שלי בפולין ישנה בקביעות עם החתולה הביתית שלהם.
למה? זה נראה לך זן אחר של חתולים? או בגלל החיסונים שמקבלים מגיל שנה?הבדל קטן.
למה? זה נראה לך זן אחר של חתולים? או בגלל החיסונים שמקבלים מגיל שנה?
בעיקרון מספיק שהן הולכות על הרצפה, שהלכה עליה חתולת רחוב , וכבר הן מלאות באותם חיידקים בדיוק, שאותם אנחנו מקבלים , נניח , מאחיזה במוט באוטובוס , או מגע בספסל רחוב.החיסונים, אבל בעיקר העובדה שחתולות ביתיות לא מתפלשות בצפרדע השכונתי עם שאריות הצולנט משבת והטיטולים המשומשים של כל הרחוב.
מה שמרשים אותי באשכול זה הקלות שבה אנשים זורקים עגלות, מזרונים ושאר דברים לפח.
ואולי זה הדובי שהוא הביא מהגן {בטעות } {הגננת הסכימה!?}האמת שבהתחלה לא העזתי לכתוב. אז אל תתעלפו.
אבל לאור הסיפורים משתפת בסיפור של בת דודה, שכמה שהתקשיתי להאמין היא אמרה לי שהסיפור אכן קרה. .. - בעלה החזיר ילד מהגן, הכניס לעגלה ( כנראה בלי לקשור, ואל תשאלו אותי למה.)
תוך כדי שהוא ממשיך ללכת הוא שם לב שהתינוק נראה יותר גבוה מהרגיל.
הוא הציץ לעגלה ולתהדמתו הרבה, הוא רואה חתולה שוכבת יחד עם התינוקת. ולשתיהם לא הפריע...
בעירנו זה קצת יותר ממוכרסבתא שלי בפולין ישנה בקביעות עם החתולה הביתית שלהם.
אין ברירה ונס שאתה לא בעלי....מה שמרשים אותי באשכול זה הקלות שבה אנשים זורקים עגלות, מזרונים ושאר דברים לפח.
דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייתרומתי הצנועה לאשכול-
באחד מלילות החגים, לפני כמה שנים, חזרתי הביתה עם שתי תינוקות: בת שנה ומשהו, ובת כמה חודשים.
השכבתי את הילדות במיטותיהן, ופתאום שמעתי יבבה דקה עולה מעגלת השכיבה שבסלון.
נלחצתי, כי עד אותו רגע היה זכור לי שכבר העברתי את הקטנה לעריסה.
אז מה, השארתי אותה בעגלה ושכחתי?
הלוך הלכתי לסלון להציץ בעגלה
וזוג עיניים ירוקות הביטו אלי משם
היה ברור לי שמשו לא בסדר - כי העיניים של התינוקת שלי הן חומות!!!
(וגם כי לתינוקת שלי אין פרווה שחורה!!! ושפם!!!)
לגבי ההמשך אין לי מושג, ננעלתי בחדר עם שתי הפיצפונות ולא יצאתי ממנו עד הגעת כוחות חילוץ
אבל השערות, פוי, כמה שערות היו על הסדין של העגלה אחר כך.
זה היה בירושלים. בקומה ראשונה. לא ידוע עד היום אם בעלת הפרווה התגנבה איתנו הביתה כשנכנסנו, או השתחלה אחר כך דרך החלון.
אולי לסגור את האשכול?האמת שבהתחלה לא העזתי לכתוב. אז אל תתעלפו.
אבל לאור הסיפורים משתפת בסיפור של בת דודה, שכמה שהתקשיתי להאמין היא אמרה לי שהסיפור אכן קרה. .. - בעלה החזיר ילד מהגן, הכניס לעגלה ( כנראה בלי לקשור, ואל תשאלו אותי למה.)
הוא הציץ לעגלה ולתהדמתו הרבה, הוא רואה חתולה שוכבת יחד עם התינוקת. ולשתיהם לא הפריע...
נס גלויאין ברירה ונס שאתה לא בעלי....
העגלה שלי הלכה אחר כבוד לפח ומאז שנאת מוות לחתולים יותר מלערפאת...
אחד מלילות החגים, לפני כמה שנים, חזרתי הביתה עם שתי תינוקות: בת שנה ומשהו, ובת כמה חודשים.
השכבתי את הילדות במיטותיהן, ופתאום שמעתי יבבה דקה עולה מעגלת השכיבה שבסלון.
נלחצתי, כי עד אותו רגע היה זכור לי שכבר העברתי את הקטנה לעריסה.
אז מה, השארתי אותה בעגלה ושכחתי?
הלוך הלכתי לסלון להציץ בעגלה
וזוג עיניים ירוקות הביטו אלי משם
היה ברור לי שמשו לא בסדר - כי העיניים של התינוקת שלי הן חומות!!!
הוא הציץ לעגלה ולתהדמתו הרבה, הוא רואה חתולה שוכבת יחד עם התינוקת. ולשתיהם לא הפריע..
זה אחרי שהיא קבלה סיר מים (חמים) מ'בחור שובב'תראו כמה שהיא נקיה ומנקה את עצמה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: