שמעון זנגר
משתמש פעיל
אני תמיד קונה בושם הכי שימושי
עבודה קשה נתת כאןכל מה שצריך זה בסך הכל להסתובב בבית עם אוזניים מחודדות.
זה עולה בערך 400-450איפה קנית את זה ומה העלות אשמח לדעת
תודה
זה עולה בערך 400-450
קנינו בהום סנטר
זה נראה בערך ככה
קיושר למוצר באתר שלהם 427 ש"חוככה מבפנים
חייב רעיונות מקוריים למתנה לאשה לחג
יש לציין לאשתי יש הכל...
תודה רבה רבה אבדוק את זהזה עולה בערך 400-450
קנינו בהום סנטר
זה נראה בערך ככה
אני בטוחה שאשה תהנה פי מיליון מהזמנה: בואי נצא ביחד לחפש מתנה בשבילך, משו שאת באמת אוהבת.
אם אתה קונה את העגיל בחנות מסחרית, ואת האבנים אצל סוחר בבורסה,איך כזה זול???
אם אני שואל - התשובה תמיד...לאחת יותר מדבר תכשיט/בושם, לשנייה מדבר תיק יוקרתי ולשלישית-ספא... בקיצור תשאל אותה
כתבת יפה את דעתך.תקנה לה בעל שמבין שלאישה אין אף פעם הכל!!!
ולגבי הקטע של ההפתעה, כבר מזמן גיליתי שהפתעה משמחת מאוד מאוד מאוד את------
------המפתיע!
המפתיע מתבשל עם התכנונים וההסתרות במשך חודשיים ונהנה מאוד מיכולותיו המופלאות להסתיר מהמופתע את תוכניותיו הגאוניות, והמופתע חי את חייו בשלווה וברוגע עד לרגע הגדול של ההפתעה, שזה בדיוק! רגע אחד! ואחרי דקה המופתע כבר יודע אז זה כבר לא הפתעה, מקסימום הנאה מסוג הלם של 5 דקות וזהו, וגם אז המפתיע בעיקר מבסוט מהבעות הפנים של המופתע ושוב מכשרונותיו העילאיים.
יש אופציה נוספת שהמופתע מאוד נהנה מההפתעה-
שהוא עלה על זה שמכינים לו הפתעה ועוקב בשקט אחרי המפתיע ואחרי ההתפתחויות המפתיעות, אממה, שהוא לא נהנה מההפתעה אלא נהנה מזה שהוא יפתיע את המפתיע בזה שהוא לא מופתע.
בקיצור, אם בא לך להפתיע, תהנה! רק תקח בחשבון שעשית את זה בעיקר לעצמך.
הרבה הצלחה!
נ.ב. אימצתי את הרעיון לשלוח קישור של האשכול לבעלי, רק שלא מצאתי פה שום דבר שמעניין אותי... (בטח גם הוא חושב שיש לי הכל)
אין חיה כזאת.
לאף אשה אין יש הכל. פשוט לא קיים!
גם אם יש לה ששמאות שמלות בארון ואלפיים נעליים,
מאאתיים בשמים ומשלוחים קבועים של תכשיטים,
עדיין חסר לה הרבההה מאוד .
אולי תשומת לב?
אני לא חושבת ככהבקיצור, אם בא לך להפתיע, תהנה! רק תקח בחשבון שעשית את זה בעיקר לעצמך.
אנו מעוניינים למכור את שלנו. מוצר מעולה.יש בחנות דוקטור גב בקניון מלחה מוצרי מסאז עוצמתיים לא רק כורסאת ענקיות אלא מכשיר שמניחים צמוד למשענת הכיסא והוא עושה מסאז כזה עוצמתי שלא חלמתי שקיים היום.
ההכי מעולה שיש להם בסגנון הזה הוא עולה 1800 שח. הפחותים במחיר מכך שווים פחות.
יש שם גם מכשיר עיסוי כפות רגליים. משהו באמת עוצמתי ומיוחד, במחיר 800 שח
ארמוז לבעלי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: