עזרה על סף ייאוש! מה קניתם לאשה לחג?

מצב
הנושא נעול.

רחלים

חומרי הוראה מדהימים, לבית, לגן ולכיתה ttps://www.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איפה קנית את זה ומה העלות אשמח לדעת
תודה
זה עולה בערך 400-450
קנינו בהום סנטר
זה נראה בערך ככה
560X500_0_webp

רחלים

חומרי הוראה מדהימים, לבית, לגן ולכיתה ttps://www.
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
וככה מבפנים
-.jpg

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
חייב רעיונות מקוריים למתנה לאשה לחג
יש לציין לאשתי יש הכל...

תקנה לה בעל שמבין שלאישה אין אף פעם הכל!!!

ולגבי הקטע של ההפתעה, כבר מזמן גיליתי שהפתעה משמחת מאוד מאוד מאוד את------

------המפתיע!
המפתיע מתבשל עם התכנונים וההסתרות במשך חודשיים ונהנה מאוד מיכולותיו המופלאות להסתיר מהמופתע את תוכניותיו הגאוניות, והמופתע חי את חייו בשלווה וברוגע עד לרגע הגדול של ההפתעה, שזה בדיוק! רגע אחד! ואחרי דקה המופתע כבר יודע אז זה כבר לא הפתעה, מקסימום הנאה מסוג הלם של 5 דקות וזהו, וגם אז המפתיע בעיקר מבסוט מהבעות הפנים של המופתע ושוב מכשרונותיו העילאיים.

יש אופציה נוספת שהמופתע מאוד נהנה מההפתעה-
שהוא עלה על זה שמכינים לו הפתעה ועוקב בשקט אחרי המפתיע ואחרי ההתפתחויות המפתיעות, אממה, שהוא לא נהנה מההפתעה אלא נהנה מזה שהוא יפתיע את המפתיע בזה שהוא לא מופתע.

בקיצור, אם בא לך להפתיע, תהנה! רק תקח בחשבון שעשית את זה בעיקר לעצמך.

הרבה הצלחה!

נ.ב. אימצתי את הרעיון לשלוח קישור של האשכול לבעלי, רק שלא מצאתי פה שום דבר שמעניין אותי... (בטח גם הוא חושב שיש לי הכל;))

חושב מחדש

משתמש מקצוען
אני בטוחה שאשה תהנה פי מיליון מהזמנה: בואי נצא ביחד לחפש מתנה בשבילך, משו שאת באמת אוהבת.

לצאת ביחד לקניות, זה לא בדיוק הזמן למתנה לחג -
אחת ליום [אם לא יותר] אני מקבל את השיחה הבאה -
אתה אולי באזור של.... או .....
כי בדיוק ראיתי שם בגד/נעל/תכשיט/שעון/פאה לי/לבת/לבן וכו'

לכן הקניה והמתנה זה חלק מהחוויה השקטה של הבית.

חושב מחדש

משתמש מקצוען
לאחת יותר מדבר תכשיט/בושם, לשנייה מדבר תיק יוקרתי ולשלישית-ספא... בקיצור תשאל אותה
אם אני שואל - התשובה תמיד...
נו באמת - תפתח את הארון ותראה - לא חסר לי כלום...
ואז מגיעה השאלה הבאה - אם לא חסר לך כלום, אז איך כל חודש הוויזה מגיעה ל....
והתשובה - בגלל שהיא מגיעה ל.... לא חסר לי כלום.

נ.ב. ואין מצב שאני לא מוצא משהו שעדיין חסר לה :)

אלישבע10

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לא מכירה אישה שיש לה לפסח את כל הכלים והמכשירים שיש לה במשך כל השנה, כמו תנור איכותי, מיקסר, סלייסר, כלי הגשה וכו'. בפסח, מטבע הדברים מסתפקים קצת בפחות מבחינת הכמות והאיכות כי זה בסה"כ שבוע.
לפי דעתי, כדאי להזכר איזה מכשיר\כלי יש לה במשך השנה, ובפסח היא נאלצת להסתדר בלעדיו.

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
תקנה לה בעל שמבין שלאישה אין אף פעם הכל!!!

ולגבי הקטע של ההפתעה, כבר מזמן גיליתי שהפתעה משמחת מאוד מאוד מאוד את------

------המפתיע!
המפתיע מתבשל עם התכנונים וההסתרות במשך חודשיים ונהנה מאוד מיכולותיו המופלאות להסתיר מהמופתע את תוכניותיו הגאוניות, והמופתע חי את חייו בשלווה וברוגע עד לרגע הגדול של ההפתעה, שזה בדיוק! רגע אחד! ואחרי דקה המופתע כבר יודע אז זה כבר לא הפתעה, מקסימום הנאה מסוג הלם של 5 דקות וזהו, וגם אז המפתיע בעיקר מבסוט מהבעות הפנים של המופתע ושוב מכשרונותיו העילאיים.

יש אופציה נוספת שהמופתע מאוד נהנה מההפתעה-
שהוא עלה על זה שמכינים לו הפתעה ועוקב בשקט אחרי המפתיע ואחרי ההתפתחויות המפתיעות, אממה, שהוא לא נהנה מההפתעה אלא נהנה מזה שהוא יפתיע את המפתיע בזה שהוא לא מופתע.

הרבה הצלחה!

נ.ב. אימצתי את הרעיון לשלוח קישור של האשכול לבעלי, רק שלא מצאתי פה שום דבר שמעניין אותי... (בטח גם הוא חושב שיש לי הכל;))
כתבת יפה את דעתך.
אבל דעתי למשל היא הפוכה לחלוטין, אם ישאלו אותי איזה מתנה לקנות לי, אז אני פשוט לא אענה.
כי לקנות לעצמי גם אני יכולה, ואם אני יגיד לבעלי שאני רוצה משהו אז תמיד הוא יאשר לי לקנות, ומצב חשבון הבנק שלנו מעניין גם אותי.
ולכן מתנה מבחינתי זה רק בהפתעה!!!
כך הוא מוריד ממני את ייסורי המצפון בנוגע למצב חשבון הבנק, וכן לפעמים נחמד לקבל דברים שאפילו אני לא חשבתי עליהם.
אחרת זה לא מתנה אולי תשומת לב.

~מירי לוריא ~

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
אני לא חושבת ככה
הפתעות יכולות להיות כיפיות מאוד!
(בתנאי כמובן שזה לא גורם למתחים ואי הבנות קודם)

פוקוש

משתמש מקצוען
יש בחנות דוקטור גב בקניון מלחה מוצרי מסאז עוצמתיים לא רק כורסאת ענקיות אלא מכשיר שמניחים צמוד למשענת הכיסא והוא עושה מסאז כזה עוצמתי שלא חלמתי שקיים היום.

ההכי מעולה שיש להם בסגנון הזה הוא עולה 1800 שח. הפחותים במחיר מכך שווים פחות.

יש שם גם מכשיר עיסוי כפות רגליים. משהו באמת עוצמתי ומיוחד, במחיר 800 שח
אנו מעוניינים למכור את שלנו. מוצר מעולה.
המעוניין צור קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  1  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה