כמעט ולא קוראת יעתונים מטעם - והדגשתי שלא הביררתי את זה..
אבל תחשבי רגע,
כשעלה המס על השתיה מתוקה/ח"פ כל הרשתותו הקימעוניות העלו את המוצרים יותר מהעליה של המס,
המדינה מקבלת מס על כל מוצר בשעת המכירה, שזה אומר שהמדינה מקבלת יותר...
מסכימה שגם ההוצאות .. אבל אף אחדד לא בדק אם זה באותו שיעור...
ואגב במקרה אתמול דיברתי עם שכנה שעובדת בלישכה של אחד מח"כ של ג',
ואמרה לי שבכלל לא בטוח , שהנ"ז על 6-12 יחזרו,
התקציב לא עבר עדיין,
ויש המון המון דברים שרוצים להכניס שעולים הרבה כסף (ולא בטוח בכלל שהחכים יתערבו לטובת זה, - כי כשה הגיע מטעם ליברמן ושות/ הם יצאו נגד זה- אז פוליטית זה לא יתפס טוב בעין.. )
אהה כמובן ששכחתי שיש לשכות ושרים לעניני כלום , ונורבגים למינהם .. לזה יש המון כסף , וזה יוצא מהמס של כולנו....
בקרוב אצלי, אמן.אני משלמת 11K מיסים כל חודש, ארנונה מלאה ותשלום מלא למעון
איכסהזה מתואם עם הנציגים החרדים
החרדים 'יהפכו את השולחן'
יאיימו בפרישה וכו'
ואז יהיה ''הישג'' לנציגות החרדית שגם אם רק אחד עובד
כי אצלם שני בני הזוג עובדים, מה שמעלה את הרף, והמשפחות קטנות יותר,זה הקטע, שרוב אלו שנהנו מהסבסוד היו מהמגזר החרדי, לא מכירה כמעט חילוני שהצליח להגיע לדרגה
בבועת תל-אביב, אכן.2 בני הזוג עובדים אצלם..
הממוצע אצלם הוא 3 ילדים
ונדיר ששניהם יקבלו מינימום...
לא, כי אין לי דרגה, מי שאין לו דרגה ישלם למעון בשנה הבאה 300 שח יותר,ואגב @geekית מחשבים את כותבת כאילו יש כאלו שיסבסדו אותם ב1700 ואת תקבלי "רק" 470, אז לא, ה300 ש"ח שנוספו למטפלות יסבסדו גם אותך, לא רק את המעמד הנמוך, כי גם את לא תצורכי לשלם אותם,
אני גם מקבלת פחות!!!!אבל ל @שידרוגים לדוג' מה 7 שלה (כמעט תקרת השכר בתחומה) חגבה 2600 למעון והיא תשאר בנטו, לפני שכר לימוד לילדים האחרים עפ 5400, מה ישאר הנטו שלך, אחרי 11K-470 שתורידי למס הכנסה? (ועזבי הוצאות דיור, כי אם את מורידה משלך, אז תורידי גם מהשכר שלה, הוצאות משכנתא / שכירות) אז תביני מי צריך את העזרה השאת ומי, כן, למרבה המזל, פחות.
ה300 ש"ח האלו לא יושתו על ההורים בכל מקרה, הם יהוו הטבה לכל השכבות,א, כי אין לי דרגה, מי שאין לו דרגה ישלם למעון בשנה הבאה 300 שח יותר,
(אני כבר ויתרתי על המעון...)
ואין לי בעיה עם זה.
אבל על תטענו על זה שיש פער, בסה"כ אנשים ישלמו קצת פחות מס...
זה לא נכון!! השכר לימוד במעון הולך לעלות בספטמבר ב300 שח, הדרגות יעודכנו בהתאם.ה300 ש"ח האלו לא יושתו על ההורים בכל מקרה, הם יהוו הטבה לכל השכבות,
לא קשה לי לראות, אני אשמח ג"כ.זה לא נכון!! השכר לימוד במעון הולך לעלות בספטמבר ב300 שח, הדרגות יעודכנו בהתאם.
אבל מי שאין לו דרגה לא יקבל כלום.
ויאללה מה כ"כ קשה לך לראות שמישהי תשלם 10K מיסים לחודש במקום 11 ----
רק כדי לסבר את אוזנך אם הייתי שולחת למעון הייתי משלמת3100+2500 (שכר הלימוד לשנה הבאה בלי דרגה)לא קשה לי לראות, אני אשמח ג"כ.
ושמחה גם בשבילך, ומקווה שאין עינך צרה בכסף שלא ארויח לצערי מהתכנית הזו, ואמשיך לשלם 3000ש"ח למעון לשני ילדים.
אגב מזה - למדתי לשחרר ולתת לקב"ה לנהל את העולם, כי הוא יודע הכי טוב איך ואני ממש לא צריכה לעזור לו:אולי,
ואולי שווה לך לנסות לראות איך את יכולה להגדיל את השכר ולהרוויח יותר..
יש כאלה שלא יכלו ללמוד משהו רציני, בקושי הנה"ח וגרפיקה...לא הבנתי מה ההתברברות הזאת...
תכלס רוב האנשים שמרויחים יותר גם השקיעו יותר בלימודים, יותר בעבודה בתחילת הדרך, ובאופן כללי התאמצו להגיע לשכר גבוה יותר (כמובן כמובן שתמיד יש יוצאים מן הכלל, מדברת על מה שרווח).
כואב הלב על מי שלא עשה את זה בשנותיו הצעירות, כשאני השקעתי בלימודים חברותי בלימודי המזכירות, גרפיקה, הוראה והנה"ח חגגו...
ו@אנוכי לא הבנתי מה המטרה, שבסוף ישאר לכולם בנטו לאחר קיזוז מעונות וארנונה וכו אותו שכר??
הרי צריך להיות איזה שהוא ערך מוסף למשכורת גבוהה פה במדינה ולא שבסוף כולםםםם ישארו עם אותו שכר.
וכתשובה ללא זוכרת מי שכמה עמודים אחורה התלונן על החיים בארה"ב שטובים בהרבה מפה בארץ, זה בגלל שבארה"ב פשוט שווה להרוויח, ראיתם את מדרגות המס בארה"ב?? ארה"ב היא מדינה קפיטליסטית, ולכן האנשים בה מרויחים יותר וגם שווה להם להרוויח יותר
אז במדינת ישראל, הסוציאליסטית, לא מורידים באופן גורף מהמיסים שהאזרח משלם ח"ו ממשכורתו, אלא מתנים זאת בנ"ז עבור ילד מגיל 0-3.
ובמאמר מוסגר, מאד עצוב וכואב לי על האנשים שלא הולכים להרוויח מהשינוי הזה, וברור לי שקשה להם פי אלף ממני לשרוד את העליות האחרונות במשק, אבל בהחלט שמחה בשבילי, 470 שח בתקופה הזו מאד יעזרו לי.
נכון, אבל זה בדיוק כמו שאני לא יכולה לבכות למה נ"ז או דרגות מס הן לא משפחתיות,יש כאלה שלא יכלו ללמוד משהו רציני, בקושי הנה"ח וגרפיקה...
זה לא בא מחוסר רצון ללמוד ורצון לחגוג בימי הנעורים
תאמיני לי - לא חגגתי אותם...
סליחה על ההתקפה האישיתותביני לבד מה המצב שלי אם אני כ"כ שמחה על ההטבה הזאת.
אם עקבת אז לא ראית שכתבתי שיש לי 2 ילדים בגילאי 0-3 , משכנתא של 9K לעוד כמה שנים טובות, ב"ה בעל אברך, 0 הנחות למעון / ארנונה, וחומש שאני זוכה לתת?סליחה על ההתקפה האישית
אבל כבר תקופה מסוימת אני שם לב שיש משהו לא עיקבי בתגובות שלך
מצד אחד את טוענת שאת משלמת 11k מיסים
אז גם אם נכניס למה שאת מחשבנת אז זה כ״מיסים״
את הביטוח לאומי + מס בריאות + פנסיה קרן השתלמות וכו׳
עדיין זה אומר שהברוטו הוא באזור ה 26k ומעלה
אם לא נכניס את הפנסיה וקרן השתלמות אז זה יוצא עוד הרבה יותר גבוה.
אז במחילה לא שזה לא נחמד להרוויח עוד 500 - 1000 ש״ח בחודש
אבל את קצת נסחפת בהתבכינות.
מסכימה איתך,יש כאלה שלא יכלו ללמוד משהו רציני, בקושי הנה"ח וגרפיקה...
זה לא בא מחוסר רצון ללמוד ורצון לחגוג בימי הנעורים
תאמיני לי - לא חגגתי אותם...
לא נעים לי שאני ככה מנתח את הנתונים מעל גלי הפורוםאם עקבת אז לא ראית שכתבתי שיש לי 2 ילדים בגילאי 0-3 , משכנתא של 9K לעוד כמה שנים טובות, ב"ה בעל אברך, 0 הנחות למעון / ארנונה, וחומש שאני זוכה לתת?
וכן אנחנו מסיימים חודש אבל לא הרבה מעבר לזה. רכב למשל אין לנו...
ופנסיה וקרן השתלמות הם לא מיסים מבחינתי.
זהו שלא.3,000 - מעונות
תוסיף 500 ארנונהלא נעים לי שאני ככה מנתח את הנתונים מעל גלי הפורום
אבל היות ונכנסנו לנושא נסיים אותו
אם את לא מחשבנת קרן השתלמות במיסים
זה אומר שהמשכורת ברוטו היא 35,000
אחרי מיסים וכו׳
זה אומר אזור ה 20,000
פחות
4,000 - חומש (אם את מורידה את מה שנכנס)
9,000 - דיור
3,000 - מעונות
עליהם יש גם מס.אחרי הכל
נשאר לך עוד 4,000
+ כולל (גם אם בעלך במיר)
1,500 - 2,000
זה עוד לפני החזר מיסים של סעיף 46
תן ביס - סיבוס, והקרן השתלמות שכמובן מצטברת
אחרי הכל נשאר 3000אני שמח בכל הנ״ל
רק שצריך לזכור שרוב המגזר החרדי מתמודד עם רוב ההוצאות
במשכורות שנעות בין 5,000 - ל 12,000 במקרה הטוב
אמיתי, זה נראה לך הגיוני?(באמת בהייטק זה קצת שונה - אבל עדיין 35 זה לא קלאסי)
ואם כן להתבכיין זה קצת טו מאצ׳
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: