"על כל נסיעה צריך לשלם" (קמפיין אגד)

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י תלמידים;1047795:
חבר'ה, להרגע!
דחוף!

כל עניין של הקמפיין מכוון על משתמשי התחבורה ציבורית במוצש"ק מהכותל המערבי, ועד עכשיו היה מן הסכם שבשתיקה - שמאחר ואין לנוסעים יכולת לשלם בצאת השבת, יסעו בחינם וישלמו לאחר מכן, ומשום מה(!) התברר לאגד במשך השנים שאנשים חושבים שזה בחינם, אז דאגו לומר ולהודיע שזה עולה. (אינני זוכר היכן שמעתי את זה אבל שמעו את זה גם אחרים), ולאחר שזה לא הועיל, החליטו לגמור עם ההסדר ועל כל נסיעה צריך לשלם בדיוק כמו חלה...

מקור

בשולי הדברים: אין זה מוריד כהוא זה מהחוצפה הגדולה, שיממנו אוטובוס אחד או אפילו שלשה כשירות לציבור שעיקר פרנסתם עליו. בושה וחרפה!

אז הם יכלו למקד את הפרסום לנקודה הזו בלבד.

מרגלית ויסברג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אם מדובר רק על אוטובוסים מהכותל , למה זה פורסם בעיתונות הארצית?
אי אפשר פשוט לתלות את המודעות האלה באוטובוסים של אגד?

ההמחשה של תשלם כמו על חלה/משחק וכו'
סתם זלזול ברמת האינטלגנציה של האנשים

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
נכתב ע"י mig;1047798:
אז הם יכלו למקד את הפרסום לנקודה הזו בלבד.

בכל אופן לא נעים להתפס כחשדן ב'כשרים'.
וחוצמזה, אם כבר - למה לא ללכת על כל הקופה? (בראש של 'אגד' שיחי')
ראה הודעה 20

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
תוקן

קופיריטרית

משתמש מקצוען
נכתב ע"י תלמידים;1047795:
חבר'ה, להרגע!
דחוף!

כל עניין של הקמפיין מכוון על משתמשי התחבורה ציבורית במוצש"ק מהכותל המערבי, ועד עכשיו היה מן הסכם שבשתיקה - שמאחר ואין לנוסעים יכולת לשלם בצאת השבת, יסעו בחינם וישלמו לאחר מכן, ומשום מה(!) התברר לאגד במשך השנים שאנשים חושבים שזה בחינם, אז דאגו לומר ולהודיע שזה עולה. (אינני זוכר היכן שמעתי את זה אבל שמעו את זה גם אחרים), ולאחר שזה לא הועיל, החליטו לגמור עם ההסדר ועל כל נסיעה צריך לשלם בדיוק כמו חלה...

מקור

בשולי הדברים: אין זה מוריד כהוא זה מהחוצפה הגדולה, שיממנו אוטובוס אחד או אפילו שלשה כשירות לציבור שעיקר פרנסתם עליו. בושה וחרפה!

סליחה עם כל הכבוד, הם היו צריכים לכתוב זאת מפורשות במודעה, שמדובר בקו של הכותל במוצא"ש. מה אני אמורה לנבא את זה או לחפש לזה פרוש רש"י ותוספות....???
אני פתחתי את העיתון, הצצתי ונפגעתי... עד כדי זעם כפי שכתבו למעלה.

וסתם בעינין אגד- צריך להעביר חוק שנוסע שעולה ועומד- נוסע בעמידה, אינו צריך לשלם...
תראו שפתאם יהיו לאגד המון אוטובוסים...! שיצאו אחד אחרי השני...

מרגלית ויסברג

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עוד משהו אחד,
מעניין מאוד אם אגד בדקו וחקרו את כל המקרים של אנשים שהלך להם תשלום של עשרות נסיעות עקב כרטיסי רב קו לא תקינים....

איך הם בדיוק "יכולים לדעת" שאנשים לא משלמים???

גרף הול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מישהו כבר יכול סוףסוף להעלות את המודעה? כדי שגם אני ידע במה מדובר

דודיק

משתמש רשום
זה סרוק
האיכות בהתאם

קבצים מצורפים

• Scan_Doc0002.pdf
    1.2 MB · צפיות: 32

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
לא משנה מה הם רצו להעביר. תראו איך רוח השנאה ממלאה את הארץ בהשראתו של לפיד וחבר מרעיו.
התת מודע של המודעה והסגנון----. ממש עצוב.

קייקס

עוגות ויטרינה לכל אירוע
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הפקות ואירועים
מעניין באמת איך הם "בדקו" והוכיחו שאנשים לא משלמים אח"כ באמצע השבוע?
איך אפשר לבדוק דבר כזה???

(אגב, אמי שתחי' נוסעת מדי שבוע באוטובוסים האלו, לה עצמה יש חופשי חודשי, אבל בדר"כ היא נוסעת גם עם נכדות, אז היא רושמת כל שבוע כמה נסיעות זה יצא, ופעם בחצי שנה היא רוכשת כמות ניקובים מתאימה ברב קו של נוער ומנקבת הכל בבת אחת. האם מישהו באגד יכול לדעת איך ומתי שילמו הילדות הללו?)

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
(אגב, אמי שתחי' נוסעת מדי שבוע באוטובוסים האלו, לה עצמה יש חופשי חודשי, אבל בדר"כ היא נוסעת גם עם נכדות, אז היא רושמת כל שבוע כמה נסיעות זה יצא, ופעם בחצי שנה היא רוכשת כמות ניקובים מתאימה ברב קו של נוער ומנקבת הכל בבת אחת. האם מישהו באגד יכול לדעת איך ומתי שילמו הילדות הללו?)
זה מותר? לא נראה לי.

קייקס

עוגות ויטרינה לכל אירוע
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הפקות ואירועים
אם לא הבנת, זה היה ההסדר.
כמובן - רק בקוים הראשונים שיוצאים מהכותל מיד עם צאת הכוכבים של שבת קודש.

איך בדיוק רצית שלאנשים יהיה אז את הרב קו/כסף בכיס?

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
שנים אני כבר לא נוסעת באגד, אבל נעלבתי באופן אישי.
ועכשיו אני מזמינה את הפרסומאים המוכשרים לפרט איזה נזק אגד עשו לעצמם, וכמה כסף הם יזרקו כדי לשקם את התדמית.
אצלי, גם השאריות שלהם נשרפו.

דודיק

משתמש רשום
אני לא מבין מי החליט שאגד מתכוונים לקווים במוצ"ש
כשהם בעצמם כותבים במודעה "חלק מהנוסעים בקווים השונים משלימים את נסיעתם מבלי לבצע את התשלום כנדרש" איפה בדיוק מובן כאן שזה רק במוצ"ש
ודרך אגב בעלות של הקמפיין, הם יכלו לממן אוטובוסים מהכותל במוצ"ש חצי שנה בחינם
שזה מוכיח שהם התכוונו למשהו בקנה מידה ארצי

חנה קונקטורית ומאמנת

חנה פפנהיים | קונקטורית ומאמנת אישית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
מהניסיון שלי האישי באגד (נסיעות בין עירוניוות פעמיים בשבוע ולפעמים יותר) אין מצב לא לשלם
א. כבר מזמן אין אפשרות לעלות מאחור.
ב. הרבה מאוד פעמים עולה מבקר ובודק אחד אחד.
ג. לפעמים "מהדרין" ושולחים עוד מבקר בעיר היעד באותה נסיעה - שמא אולי מישהו הצליח להשתחל פנימה...

אני כשקראתי את המודעה התחשק לי לקרוא חרם על חברה שכה מזלזלת בלקוחותיה ...אך לצערי אני עדיין זקוקה לשרותיה...

אכן מתי שמסתדר לי מבחינת השעות אני מעדיפה לנסוע בקונקס ואני אפילו מוכנה לחכות עוד כמה דקות בשבילו כי המחיר, השירות, והיחס טובים בהרבה. וזה עוד לפני הקמפיין המדובר. :rolleyes:
* אין אוטובוסים ללא מזגנים בחום היום.
* אין אוטובוסים עם חורים במקום פתחי אורור של המזגן שבלילה מקפיא...
* אין אוטובוסים עם מנועים מקרטעים שנתקעים כל שני וחמישי
* המחיר יותר זול.
* מגיעים יותר מהר.

לדעתי הציבור שלנו צריך להרים את הכפפה ולהלחם על תגבור זמנים של קונקס כדי שתהיה תחרות אמיתית. ואגד לא תצטרך להתמודד עם ציבור שנעבאך לא יודעים שצריכים לשלם.

פקאן

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צריך לבדוק מבחינה משפטית, אולי יש כאן עילה לתביעת דיבה ייצוגית?..

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
באמת מודעה גרועה מבחינה תדמיתית.
לגבי ההסדר עם הנסיעות מהכותל מוצ"ש אני עד היום הזה ידעתי לתומי (כי כך נאמר לי) שאגד משחררת במוצא"ש 2-3 אוטובוסים ראשונים שיוצאים חינם. הבנתי שזה סוג של שירות לתושבים. (למעשה אף פעם לא יצא לי לממש את זה) אבל אני בטוחה שאם אמרו לי כזה דבר יש עוד הרבה שחושבים כך. מה הבעיה לתלות מודעה ע"ג האוטובוסים הנ"ל
"הנסיעה במוצאי שבתות כרוכה בתשלום, את החוב יש לשלם בנסיעה הבאה"

again

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
יש בעיה אחת מאד חמורה, ואני ניתקלתי בה יותר מפעם אחת, לא רק בקווי אגד ובלי קשר לקו של הכותל במוצ"ש.
יש ילדים ואנשים בוגרים! שעולים לאוטובוס ומתחמקים מלשלם. לפעמים גם עולים מהדלת האחורית וזה בכלל לא קשור לזמן או מקום וזה קורה גם כשהאוטובוס לא קרוב אפילו להיות עמוס.
זהו גזל גמור!! זה חילול ה' חמור!!!
נכון שיש טענות על היחס והשירות מצד חברות האוטובוסים השונות, אבל-
זה לא היתר לגנוב!!!

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה