נכתב ע"י Nיכל;681687:אני לא יודעת מי העלה כאן בעבר את הקובץ הזה, אבל הוא שמור אצלי במקום זמין, ובכל מקרה של איבוד חשק כפי שתיאר פותח האשכול, אני משתמשת בסגולה של "נתתי למחשב 40 צ'פחות ולא נושעתי"
לא מספיק!נכתב ע"י Nיכל;681687:אני לא יודעת מי העלה כאן בעבר את הקובץ הזה, אבל הוא שמור אצלי במקום זמין, ובכל מקרה של איבוד חשק כפי שתיאר פותח האשכול, אני משתמשת בסגולה של "נתתי למחשב 40 צ'פחות ולא נושעתי"
נכתב ע"י MV25;682048:גם אני פורקת את עצביי דווקא על העכבר ועושה דפי רקע או עטיפות לחנות שלנו ושאף אחד בבקשה לא יעיר לי, ולא יגיד לי איפה להזיז את מה, ואולי כדאי קצת צבע שונה לכיוון הטורקיז אולי או משהוא אדמדם ושקט שיהיה כאן
והלקוחות?
אה, אני ב"ה מאד עמוסה עכשיו נראה לי שלקראת סוף שבוע או תחילת שבוע הבא אתפנה....
נכתב ע"י ליבי;682150:יפה מאד, הלוואי עלי.
כשלי נמאס אני יושבת על פרוג.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: