מידע שימושי על בעלי האולמות להחזיר את מלוא התשלום לבעלי השמחה !!!

מיקי מדיה

משתמש רשום
פסק הלכה בנוגע לאולמות השמחה
ביתר עילית בית דינו של רבי צבי ברוורמן בנושא הקורונה  1.jpgביתר עילית בית דינו של רבי צבי ברוורמן בנושא הקורונה  2.jpgביתר עילית בית דינו של רבי צבי ברוורמן בנושא הקורונה 3.jpg

מיקי מדיה

משתמש רשום
קרדיט לאתר JDN מהכתבה הזאת

פסק הלכה: על בעלי האולמות להשיב את הכסף לבעלי השמחה
זאב בלוי07.06.202016:04

ביתר עילית, הראב''ד רבי צבי ברוורמן נואם בכינוס הקורונה בביתר עילית.JPG

בד"צ ביתר עיליתקורונהרבני ביתר עיליתתגובה אחת

לאחר דיון ממושך שהתקיים בשבוע שעבר בבית הדין ביתר עילית בהשתתפותו של הראב"ד הגאון רבי צבי ברוורמן וחברי הבד"צ, יצא בית דין בהתייחסות הלכתית בשורה של נושאים שעלו על שולחנו בעקבות נזקי נגיף הקורונה. צילום: ארי קופרשטוק
מלבד ההתייחסות לנושא המשפחתונים, ההסעות והגנים הפרטיים, במכתב זה מתייחס בית הדין לראשונה לנושא הבוער של אולמות השמחה, זאת לאחר שבעלי השמחות לא יכלו לקיים את השמחות, למרות שחלקם שילם כבר מקדמות לאולמות.
בפסק הדין כותבים הדיינים, כי צורת ההפעלה השונה של האולמות משפיעה על ההתייחסות ההלכתית, ולכך הם מתייחסים בפירוט לאולמות בביתר עילית, ולכן למרות קביעתם העקרונית כי על בעלי האולמות להשיב את מלוא הכספים לבעלי השמחה. הרי שבנוגע לאולם שצורת הפעלתו היא בשכירות לפי מספר אירועים, אפשר שעל פי דין מזמין האירוע מתחייב לשאת בתשלומים מסויימים, ובנושא זה יתקיים מושב בית דין נוסף.

לפניכם הפסק המלא:

למעשייה

משתמש פעיל
למה, יש אולמות שלא מחזירים את המקדמה???
אצלינו ארמונות פרידמן החזירו את כל הכסף.

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
עכשיו האולמות נפתחים חזרה אך עם הגבלת אנשים.
שמעתי על כמה אולמות שלא מחזירים את המקדמה. כי אפשר כבר לערוך באולם...

עקיבֶא.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עכשיו האולמות נפתחים חזרה אך עם הגבלת אנשים.
שמעתי על כמה אולמות שלא מחזירים את המקדמה. כי אפשר כבר לערוך באולם...
מתי נפתח?

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
הודיעו מקודם שאולמות כן יפתחו עד 250 איש
מחר בטח יהיו תשובות ברורות יותר

M&C

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אני ראיתי היום אולם בבני ברק פתוח ...

נערך לאחרונה ב:

mina

משתמש מקצוען
אני ראיתי היום אולם בבני ברק פתוח ...

אולי צריך כאן זהירות בהזכרת שם האולם...

יש כבר החלטה בנושא האולמות לשבוע הבא ?
אחותי מתחתנת ביום שני.
התקשרו להורים שלי מטעם האולם בעצמו... ואמרו שקיבלו הוראה ממשרד הבריאות שניתן לערוך את החתונה באולם עד 250...וכך אנחנו עושים...

מיקי מדיה

משתמש רשום
אחותי מתחתנת ביום שני.
התקשרו להורים שלי מטעם האולם בעצמו... ואמרו שקיבלו הוראה ממשרד הבריאות שניתן לערוך את החתונה באולם עד 250...וכך אנחנו עושים...
בתקווה שהציבור ישמור על ההנחיות, ולא יכריחו את הרשויות להסיר את ההקלות.

אבי. י.

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה תורנית
אחותי מתחתנת ביום שני.
דבר ראשון מזל"ט...
דבר שני אולי כדאי שתשאלו את האולם שאפשר אולי לחלק עם מחיצה הרמטית את צד הגברים מצד הנשים ולכל צד יכניסו 250 איש...

מהודר!

סופר מקצוען באינדיזיין!!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית

תורת עולם

משתמש פעיל
250 איש לכל האולם גברים נשים
לא עוזר חלוקה אפי' ניילון מהתקרה עד הרצפה ידוע לי על אחד שקיבל דוח והמקום היה מחולק ולא עזר לו

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  87  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה