דרוש מידע על איזה גרביונים אתן ממליצות??

תות

משתמש פעיל
collanta - עם הפלמינגו.
הכי איכותי שקניתי. כמה רמות מעל לוונטה לדעתי.
אני קונה 60
קניתי את הגרביונים שלהם. מלון 40 דנייר. אבל זה ממש כהה!
עוד מישהי ראתה שזה התקבל על הרגל כהה מאד? או שאני צריכה לנסות לקנות עוד אחד ולנסות אולי בראשון הייתה להם טעות?

אאססתתרר

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
קניתי את הגרביונים שלהם. מלון 40 דנייר. אבל זה ממש כהה!
עוד מישהי ראתה שזה התקבל על הרגל כהה מאד? או שאני צריכה לנסות לקנות עוד אחד ולנסות אולי בראשון הייתה להם טעות?
אני מוכרת אותם ולא נתקלתי, דווקא לפעמים אנשים מבקשים ויז'ון כי המלון לא מספיק כהה להם. אולי את רגילה לקנות צבעים בהירים יותר כמו סיסי?

תות

משתמש פעיל
אני מוכרת אותם ולא נתקלתי, דווקא לפעמים אנשים מבקשים ויז'ון כי המלון לא מספיק כהה להם. אולי את רגילה לקנות צבעים בהירים יותר כמו סיסי?
אני קונה בדכ מילון 40 של לוונטה. אז אם את אומרת ככה אולי באמת שווה לנסות שוב...

לואיזה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
זה ברור
אבל יש חברה שאת ממליצה?
לי הכי טוב גרביון נושם "הילרי", היבואן שרייבר, תוצרת איטליה של חברת בלה נובה (נראה לי שזה שם החברה). המחיר קצת יקר אבל שווה 30 ש"ח לגרביון.

נערך לאחרונה ב:

עד מתי

משתמש מקצוען
אני קניתי אותם ואחרי כמה כביסות בודדות ממש נהיה בכל הגרביים כמו קרחות מקומיות ( כמה מקומות שממש נהיה כמעט שקוף ) שזה נראה מזעזע על הרגל
ממש מעצבן

עוד משהיא נתקלה??
מלון 40 דנייר

or salton

משתמש צעיר
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אני קניתי אותם ואחרי כמה כביסות בודדות ממש נהיה בכל הגרביים כמו קרחות מקומיות ( כמה מקומות שממש נהיה כמעט שקוף ) שזה נראה מזעזע על הרגל
ממש מעצבן

עוד משהיא נתקלה??
מלון 40 דנייר
קרה לי כמה פעמים...הבנתי שעכשיו סידרו את זה אני משתמשת בהם וזה מעולה

showshana

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
יש למשהו מושג מה הטלפון להזמנות של חברת cherilon עם הגירף?
תודה רבה

**Moko**

משתמש מקצוען
מרלן של שרייבר ב16.90
היום רציתי לקנות של לוונטה והיה חסר אז הציעה לי את זה(מרלן של שריבר) במקום.
האם זה איכותי מספיק? הפער מאוד משמעותי במחיר! האם שווה להשקיע ולקנות כמה או שזה גרביים חד פעמיות?
אשמח לעזרה מבעלות נסיון

אמא לילדי המתוקים

משתמש פעיל
מי שמחפשת גרביון שלא "נוזל" ולא צריך למשוך ולהרים כל הזמן .
אז התחברתי לאסאטו-esato
זה נקרא הדגם עם מחטב למעלה. האריזה סגולה.
יש רק עד 40 דנייר- אולי השנה הביאו גם 60 כבר.
משתמשת בקיץ צבע רגל ובחורף שחור,
תענוג, ואני לא רזה....

מצפה למשיח

משתמש מקצוען
היום רציתי לקנות של לוונטה והיה חסר אז הציעה לי את זה(מרלן של שריבר) במקום.
האם זה איכותי מספיק? הפער מאוד משמעותי במחיר! האם שווה להשקיע ולקנות כמה או שזה גרביים חד פעמיות?
אשמח לעזרה מבעלות נסיון
הן לא גרביים חד פעמיות, אך גם לא מאד חזקות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  60  פעמים

לוח מודעות

למעלה