ה60 שלהם אטום - בסגנון 50 ו70 של חברות אחרותיש גם 60 דנ'?
ה60 שלהם אטום - בסגנון 50 ו70 של חברות אחרותיש גם 60 דנ'?
קניתי את הגרביונים שלהם. מלון 40 דנייר. אבל זה ממש כהה!collanta - עם הפלמינגו.
הכי איכותי שקניתי. כמה רמות מעל לוונטה לדעתי.
אני קונה 60
אני מוכרת אותם ולא נתקלתי, דווקא לפעמים אנשים מבקשים ויז'ון כי המלון לא מספיק כהה להם. אולי את רגילה לקנות צבעים בהירים יותר כמו סיסי?קניתי את הגרביונים שלהם. מלון 40 דנייר. אבל זה ממש כהה!
עוד מישהי ראתה שזה התקבל על הרגל כהה מאד? או שאני צריכה לנסות לקנות עוד אחד ולנסות אולי בראשון הייתה להם טעות?
אני קונה בדכ מילון 40 של לוונטה. אז אם את אומרת ככה אולי באמת שווה לנסות שוב...אני מוכרת אותם ולא נתקלתי, דווקא לפעמים אנשים מבקשים ויז'ון כי המלון לא מספיק כהה להם. אולי את רגילה לקנות צבעים בהירים יותר כמו סיסי?
יכול להיות, לא בדקתי האם זה תואם למלון של לוונטהאני קונה בדכ מילון 40 של לוונטה. אז אם את אומרת ככה אולי באמת שווה לנסות שוב...
לי הכי טוב גרביון נושם "הילרי", היבואן שרייבר, תוצרת איטליה של חברת בלה נובה (נראה לי שזה שם החברה). המחיר קצת יקר אבל שווה 30 ש"ח לגרביון.זה ברור
אבל יש חברה שאת ממליצה?
אני קניתי אותם ואחרי כמה כביסות בודדות ממש נהיה בכל הגרביים כמו קרחות מקומיות ( כמה מקומות שממש נהיה כמעט שקוף ) שזה נראה מזעזע על הרגלאני מוכרת אותם ולא נתקלתי, דווקא לפעמים אנשים מבקשים ויז'ון כי המלון לא מספיק כהה להם. אולי את רגילה לקנות צבעים בהירים יותר כמו סיסי?
קרה לי כמה פעמים...הבנתי שעכשיו סידרו את זה אני משתמשת בהם וזה מעולהאני קניתי אותם ואחרי כמה כביסות בודדות ממש נהיה בכל הגרביים כמו קרחות מקומיות ( כמה מקומות שממש נהיה כמעט שקוף ) שזה נראה מזעזע על הרגל
ממש מעצבן
עוד משהיא נתקלה??
מלון 40 דנייר
היום רציתי לקנות של לוונטה והיה חסר אז הציעה לי את זה(מרלן של שריבר) במקום.מרלן של שרייבר ב16.90
הן לא גרביים חד פעמיות, אך גם לא מאד חזקות.היום רציתי לקנות של לוונטה והיה חסר אז הציעה לי את זה(מרלן של שריבר) במקום.
האם זה איכותי מספיק? הפער מאוד משמעותי במחיר! האם שווה להשקיע ולקנות כמה או שזה גרביים חד פעמיות?
אשמח לעזרה מבעלות נסיון
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: