את זה כבר עשיתי, אני פשוט רוצה לדעת איך קורה כזה דבר ומה אני צריך לעשות שזה לא יקרה שוב
יכול להיות שהקראת פרטי אשראי בטלפון ומישהו שמע?את זה כבר עשיתי, אני פשוט רוצה לדעת איך קורה כזה דבר ומה אני צריך לעשות שזה לא יקרה שוב
אפשר פרטים?אגב , יש שירות ששולח הודעה לפלאפון על כל הורדה מהכרטיס אשראי....... יש לי אותו מופעל על הכרטיסים שלי והוא גם חינמי.
אגב , יש שירות ששולח הודעה לפלאפון על כל הורדה מהכרטיס אשראי....... יש לי אותו מופעל על הכרטיסים שלי והוא גם חינמי.
אפשר פרטים?
זה נותן כמדומני רק על עסקאות אינטרנטיות, וכאמרו רק בהודעות SMS ולא מתאים לבעלי טלפון כשר/מייל.פונים לחברת האשראי ומבקשים הודעות SMS על כל חיוב.
אפשר פרטים?כדאי מאוד לעשות כרטיס אשראי נטען (זה עד 1000 שקל כמדומני)
זה אמור להיות שירות בכל הבנקים........ , מבקשים לעשות כרטיס אשראי נטען ודרך המחשב אפשר לעשות העברות של כסף מהחשבון הפרטי אליו , ורק אחרי שהוא טעון קונה חופשי בכל מיני מקומות ללא חשש , וכל חיוב שמתבצע על הכרטיס , אחרי מספר שניות מקבלים הודעה לפלאפון, מה הסכום שירד ואיזה בית עסק חייב אותו , לאו דווקא בעסקאות אינטרנטיות.זה נותן כמדומני רק על עסקאות אינטרנטיות, וכאמרו רק בהודעות SMS ולא מתאים לבעלי טלפון כשר/מייל.
באמת אני מצפה ומחכה ליום שגם בעלי טלפון כשר יוכלו לקבל הודעה לעסקה שנעשתה בהודעה קולית.
תודהזה אמור להיות שירות בכל הבנקים........ , מבקשים לעשות כרטיס אשראי נטען ודרך המחשב אפשר לעשות העברות של כסף מהחשבון הפרטי אליו , ורק אחרי שהוא טעון קונה חופשי בכל מיני מקומות ללא חשש , וכל חיוב שמתבצע על הכרטיס , אחרי מספר שניות מקבלים הודעה לפלאפון, מה הסכום שירד ואיזה בית עסק חייב אותו , לאו דווקא בעסקאות אינטרנטיות.
@דבורה-
אין על כל חיוב, אלא על סכמים גבוהים, או כשהכרטיס לא מוצג, אם אני זוכר נכון.פונים לחברת האשראי ומבקשים הודעות SMS על כל חיוב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: