אין לי מושג אבל כדאי לציין אם או בלי מעלית זה פער עצוםאשמח למידע מכאלה שיודעים בלבד.
כמה החשבון החשמל לחודשיים שמשמש את דיירי הבנין [חדר מדרגות וכו"].
בנין בן 4 קומות .
ממש דחוף לי.
בתודה מראש.
בנין שלי 3 קומות בלי מעלית, התאורה דלוקה 24 שעות רצוף, יוצא לחודשיים בסביבות 70 ש"ח.אשמח למידע מכאלה שיודעים בלבד.
כמה החשבון החשמל לחודשיים שמשמש את דיירי הבנין [חדר מדרגות וכו"].
בנין בן 4 קומות .
ממש דחוף לי.
בתודה מראש.
זה תלוי באלף ואחד דברים...יש 3 או 4 בכל קומה 4x קומות + 2 כניסות.
כמובן שבת .
הענין הוא שאין מונה ואחד השכנים מפעיל את החשמל על חשבונו מקווה שעכשיו יותר ברור למה זה חשוב כי לא רוצים לעבור על גזל!!! מעכשיו נצטרך להתקין מונה אבל השאלה כמה לשלם לו על מה שהיה.
אחרי שתתקינו מונה תוכלו לדעת בדיוק כמה עלהיש 3 או 4 בכל קומה 4x קומות + 2 כניסות.
כמובן שבת .
הענין הוא שאין מונה ואחד השכנים מפעיל את החשמל על חשבונו מקווה שעכשיו יותר ברור למה זה חשוב כי לא רוצים לעבור על גזל!!! מעכשיו נצטרך להתקין מונה אבל השאלה כמה לשלם לו על מה שהיה.
הבנתי נכון?מה הבעיה לחשב?
כמות הנורות כפול הוואט
חלקי 1000 כפול 52.49 אגו
כפול שעות פעילות
לדוגמה:
4 נורות, כפול 4 קומות, כפול 28 וואט = 448/1000
*0.5249=0.235 אגו' לשעה כפול 24 שעות = 5.64 ליום
נכוןהבנתי נכון?
אני מחלק את כמות הוואט שהנורה לוקחת ב1000 ומכפיל את התוצאה בתעריף חשמל לקוט"ש?
אפשר גם הפוךהבנתי נכון?
אני מחלק את כמות הוואט שהנורה לוקחת ב1000 ומכפיל את התוצאה בתעריף חשמל לקוט"ש?
מונה בחברת חשמל? חבל על הכסף עיקר התשלום זה על החיוב הקבוע אם זה רק נורות זה סתם פרנסה לחברת חשמל.יש 3 או 4 בכל קומה 4x קומות + 2 כניסות.
כמובן שבת .
7 קומות בלי מעלית?אצלנו בניין 7 קומות (בלי חלונות=צריך יותר נורות)
לחודשיים בערך 250 (כולל משאבה של המערכת הסולארית)
כן7 קומות בלי מעלית?
כולל עלות קבועה?אצלנו 4 קומות נורות לד 24/7 150 לחודשיים בלי מעלית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: