נכתב ע"י RacheliArt;2271342:אכן היה מקסים, הפקה מוקפדת פרפקט.רקעים מדהימים, ממש מרהיב עין.
מה שלא היה הכי ברור זה-ארץ ההתרחשות(מסתבר שאנגליה לפי רוב השמות) ותקופה. מצד אחד יש שם הסעה די מודרנית, הבנות מחליפות מדבקות בנות ימינו. מצד שני תסרוקות מיושנות וביגוד מהמם אך סגנון כבד של פעם.
השחקניות-המנהלת, המורה חוי והילדה שחקניות מעולות, במיוחד המורה-היא היתה משהו מיוחד באמת. הבעיה בה לוקה הילדה לא נקראה בשם, (נראה ממש כאספרגר. אך הילדה הביעה רגש שמחה מופגן כשהאמא טלפנה להזמין חברה בעוד שאמרו שם בסוף שהרגש היחיד שהלוקים בבעיה מכירים רק את רגש הכעס.)בקיצור, יתכן והיו צריכים יותר לעבוד על קטע המחקר של הלקות, אבל בכל מצב הילדה המציגה היתה מצוינת וברוב הזמן הצליחה לשמור על הבעה רצינית "ללא הבעה".
נהניתי מאד אך גם לי היה מוזר ולא מובן -תסרוקות תלבושות וסגנון מיושן לצד בית מודרני וחדיש לחלוטיןנכתב ע"י RacheliArt;2271342:אכן היה מקסים, הפקה מוקפדת פרפקט.רקעים מדהימים, ממש מרהיב עין.
מה שלא היה הכי ברור זה-ארץ ההתרחשות(מסתבר שאנגליה לפי רוב השמות) ותקופה. מצד אחד יש שם הסעה די מודרנית, הבנות מחליפות מדבקות בנות ימינו. מצד שני תסרוקות מיושנות וביגוד מהמם אך סגנון כבד של פעם.
השחקניות-המנהלת, המורה חוי והילדה שחקניות מעולות, במיוחד המורה-היא היתה משהו מיוחד באמת. הבעיה בה לוקה הילדה לא נקראה בשם, (נראה ממש כאספרגר. אך הילדה הביעה רגש שמחה מופגן כשהאמא טלפנה להזמין חברה בעוד שאמרו שם בסוף שהרגש היחיד שהלוקים בבעיה מכירים רק את רגש הכעס.)בקיצור, יתכן והיו צריכים יותר לעבוד על קטע המחקר של הלקות, אבל בכל מצב הילדה המציגה היתה מצוינת וברוב הזמן הצליחה לשמור על הבעה רצינית "ללא הבעה".
נו באמת,היה כ"כ הרבה מסר,אל תנסי לחפש בקטנות....נכתב ע"י גילה שם טוב;2366942:אני גם נהניתי מאוד,
אבל מאוד הפריע לי שלא הזכירו שום בעז"ה, ב"ה וכדו'.
כמעט חשבתי שזה גויים, אבל השמות היו יהודיים כ"כ. חוץ מזה שהמורה חוי אמרה שהיא יכולה להתפלל על המורה צפורה לא היה כלום !
נכתב ע"י chavig;2367552:נו באמת,היה כ"כ הרבה מסר,אל תנסי לחפש בקטנות....
נכתב ע"י 0052;2367843:גם אני הייתי בסרט ודווקא כן אמרו שם כמה פעמים ב"ה,בעז"ה, וגם היו שם מלא איזכורים יהודיים, כנראה שפשוט לא שמת לב...........
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: