להבנתי זה פרויקט של ויזניץ ולכן ההדרה מובנת...ומה עם ליטאים? גם לנו יש בשורות?
להבנתי זה פרויקט של ויזניץ ולכן ההדרה מובנת...ומה עם ליטאים? גם לנו יש בשורות?
פרסום ראשון
היום נפתחה ההגרלה
הדירות הן חלק מפרויקט חדש לציבור החסידי שלפי ההסכם עם הקבלן 30% מהדירות ישווקו במחיר למשתכן והשאר שוק חופשי - קרי: הציבור החסידי!!
ההנחה בדירה היא כמו בהגרלות קודמות של מחיר למשתכן עפולה בסביבות ה 300 אש"ח!!
בהצלחה לכולם!!
זה שני ההגרלות שפתוחות בעפולהאיך נקרא הפרויקט בהגרלה?
אז עדיף לקנות שם בצורה פרטית ולא דרך מחיר למשתכן?לא כ"כ רק בכמאה ש"ח פחות
גם לנרשמים בשוק החופשי תתקיים הגרלה ע"י היזמים!אז עדיף לקנות שם בצורה פרטית ולא דרך מחיר למשתכן?
היה בהגרלות קודמות ותהיינה גם בהגרלות הבאות בהגרלה הזאת לא - כרגע בכל אופן..@עפולאי יש בעפולה אפשרות להכנס להגרלה כל שהיא גם למשפרי דיור?
יש אבל לא בהגרלה הזאת כי זה הגרלה הראשונה@עפולאי יש בעפולה אפשרות להכנס להגרלה כל שהיא גם למשפרי דיור?
הבנתי, אבל אם כך איזה הנחה יש במחיר למשתכן?גם לנרשמים בשוק החופשי תתקיים הגרלה ע"י היזמים!
90 אחוז משכנתאהבנתי, אבל אם כך איזה הנחה יש במחיר למשתכן?
אם כל הדירות באיזור ממילא במחיר זה או אפילו נמוך מזה...
?90 אחוז משכנתא
אצל מי אני יכול להוציא זכאות למחיר למשתכן למשפרי דיור, בצורה הכי קלה?יש אבל לא בהגרלה הזאת כי זה הגרלה הראשונה
???
אם כל הדירות באיזור, הם במחיר הזה, (ואפילו יותר זול ב100 אל"ש כמו שכתב כאן)
דירה כזאת בפרויקטים אחרים שכבר קיימים בעפולה עילית הם בסביבות ה 870 אש"חהבנתי, אבל אם כך איזה הנחה יש במחיר למשתכן?
אם כל הדירות באיזור ממילא במחיר זה או אפילו נמוך מזה...
עדיין לא קבעו את הקריטריונים אבל מה שכבר ידוע זה למשל מי שגר בעפולה לא יתנו לו לקנות שםאז עדיף לקנות שם בצורה פרטית ולא דרך מחיר למשתכן?
תבדוק למי יש סניף במקום שאתם גריםאצל מי אני יכול להוציא זכאות למחיר למשתכן למשפרי דיור, בצורה הכי קלה?
אתה יודע לומר לי את שמם של החברות שעוסקות בזה?תבדוק למי יש סניף במקום שאתם גרים
אלוניםאתה יודע לומר לי את שמם של החברות שעוסקות בזה?
תודה רבה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: