נושא העכברים והחולדות בב"ב לא צריך לרדת מסדר היום... לא ברור לי עד כמה פוסט בפרוג יכול לפתור את הבעיה, למרות זאת מדובר בבמה הציבורית היחידה שאני מכירה שיש בה גישה לקוראים כך שאני כותבת כאן את המחשבות שלי:
זה לא הגיוני! דיברתי מקודם עם קרובים שגרים שם הייתי בטוחה שהם יגידו שאין את הבעיה הזו באזור בו הם גרים, הופתעתי לשמוע שיש שם כמות רצינית!
ניסיתי לקרוא קצת חומר בגוגל על דרכי הטיפול ומעורר חשש לקרוא שהמכרסמים האלו יכולים להפיץ מחלות.. זו לא בעיה של בני ברק זו בעיה של כולנו!
לתושבי כלל הארץ:
זה מצחיק להיות שאננים כי זה יכול להגיע גם אלינו! (לא רוצה לכתוב כיצד, אבל זה אפשרי) .
זו האחריות של כולנו!
בני ברק חייבת להתחיל לשפץ את הרחובות באופן יסודי ותוך כדי כך להדביר.
יתכן שמעז יצא מתוק. (הכוונה דווקא הקושי הזה יכול להביא מודעות לטיפול בקשיים זניחים יותר).
עבור שינוי אמיתי חייבים להשמיע קול.
כל אחד מהיכולות שלו.
האמצעים לא משנים, לא משנה מי יביא את הפתרון אלא חייב להיות פתרון!
וכמובן - אם כבר אז עדיף לפעול בלי להפיל אשמה, כי אין כאן חיפוש אשמים - זה לא יעזור. אדם נאשם הוא אדם שיחזיר מלחמה, ואין כאן רצון להלחם אלא לפתור בעיה ויפה שעה אחת קודם! (אין כאן אשמים בכלל אגב, או כולם אשמים או אף אחד).
ובהחלט מה שצריך זה להביט קדימה, איך לפתור את הבעיה!
אם תרצו תכתבו כאן פתרונות. לי יש פתרונות קצת מצחיקים, נאיבים, יצירתיים ודמיונים, שהייתי כותבת אולי להעלות חיוך על הפנים, אפשר לכתוב פתרונות כאלה, או כל פתרון רציני אחר.
וזו הזדמנות אולי למצוא סטרטאפ חדש בנושא, ולחשוב על פתרון יצירתי חדש.
אגב, זה מרגיז קצת שמזכירים שבני ברק היא עיר חרדית, מה זה משנה??
בבעיה שכזו - זה לא משנה מגזר, אורח חיים או כל דבר אחר, משנה שהבעיה תמצא פתרון ראוי!
וזה לא בעיה של גועל או מטרד - מדובר בדבר רציני יותר!
מקומם שהתרגלנו שצריך להיות טובים יותר מידי.
זה לא הגיוני! דיברתי מקודם עם קרובים שגרים שם הייתי בטוחה שהם יגידו שאין את הבעיה הזו באזור בו הם גרים, הופתעתי לשמוע שיש שם כמות רצינית!
ניסיתי לקרוא קצת חומר בגוגל על דרכי הטיפול ומעורר חשש לקרוא שהמכרסמים האלו יכולים להפיץ מחלות.. זו לא בעיה של בני ברק זו בעיה של כולנו!
לתושבי כלל הארץ:
זה מצחיק להיות שאננים כי זה יכול להגיע גם אלינו! (לא רוצה לכתוב כיצד, אבל זה אפשרי) .
זו האחריות של כולנו!
בני ברק חייבת להתחיל לשפץ את הרחובות באופן יסודי ותוך כדי כך להדביר.
יתכן שמעז יצא מתוק. (הכוונה דווקא הקושי הזה יכול להביא מודעות לטיפול בקשיים זניחים יותר).
עבור שינוי אמיתי חייבים להשמיע קול.
כל אחד מהיכולות שלו.
האמצעים לא משנים, לא משנה מי יביא את הפתרון אלא חייב להיות פתרון!
וכמובן - אם כבר אז עדיף לפעול בלי להפיל אשמה, כי אין כאן חיפוש אשמים - זה לא יעזור. אדם נאשם הוא אדם שיחזיר מלחמה, ואין כאן רצון להלחם אלא לפתור בעיה ויפה שעה אחת קודם! (אין כאן אשמים בכלל אגב, או כולם אשמים או אף אחד).
ובהחלט מה שצריך זה להביט קדימה, איך לפתור את הבעיה!
אם תרצו תכתבו כאן פתרונות. לי יש פתרונות קצת מצחיקים, נאיבים, יצירתיים ודמיונים, שהייתי כותבת אולי להעלות חיוך על הפנים, אפשר לכתוב פתרונות כאלה, או כל פתרון רציני אחר.
וזו הזדמנות אולי למצוא סטרטאפ חדש בנושא, ולחשוב על פתרון יצירתי חדש.
אגב, זה מרגיז קצת שמזכירים שבני ברק היא עיר חרדית, מה זה משנה??
בבעיה שכזו - זה לא משנה מגזר, אורח חיים או כל דבר אחר, משנה שהבעיה תמצא פתרון ראוי!
וזה לא בעיה של גועל או מטרד - מדובר בדבר רציני יותר!
מקומם שהתרגלנו שצריך להיות טובים יותר מידי.