נראה שפספסת משהו...לא.
אבל כל בר דעת מבין ש420 אלף שקל זה בדיחה
יש שם עוד כמה שורות של סעיפי תברואה בסכומים של מאות אלפים שבסופו של דבר מסייעים למאבק בעכברים
נראה שפספסת משהו...לא.
אבל כל בר דעת מבין ש420 אלף שקל זה בדיחה
ממש ככהאז עכשיו אצל העכברים יש גידול אוכלוסין רציני והם מתחילים לשלוח זוגות צעירים לתוך העיר
חלמא טבא חזית...בעוד מספר חודשים אמורים להיות בחירות לעיריה
מקוה שתרוץ רשימה חרדית עצמאית כלל מגזרית ותוכלו להשפיע ולא רק לקטר
בחושך לא תראי את העכברים...ממש ככה
אגב, כל האזור הזה של אברבנאל והמעבר לחיי טייב פשוט פחד פחדים לעבור שם בלילה...
חושך מצריים (כאילו אנחנו לא משלמים ארנונה שמגיע לנו אור בערב?), ובין הרגליים רץ לך משהו ואת מתפללת שזה מקק, כי האופציה השניה זה עכבר
את זה לא צריך ללמד, את זה הם לומדים לבד...ומעניין לעניין באותו עניין:
איך אמרה לי אורחת:
"אני לא מבינה למה אתן טורחות ללמד את הקטנים 'הנה חתולה' 'הנה יונה'
הרבה יותר בייסיק 'הנה עכבר"
אז זהו שפתאום זה קפץ ל20 מיליון שקל (מבלי הסעיפים הללו)נראה שפספסת משהו...
יש שם עוד כמה שורות של סעיפי תברואה בסכומים של מאות אלפים שבסופו של דבר מסייעים למאבק בעכברים
אהההמממהאזור של המגדלים נקי! בדיוק מהסיבה שציינת!
שאר מלאה גרוטאות ולא נקיה, רק הרחובות הראשיים.
אתה שוב מתעלם מהטענה שהבאתי - העירייה קיימה פיילוט באחת השכונות בעירכי אם לפחות היו שומעים את העייריה מדברת מסבירה נותנת כיוון לאורך כל השנה האחרונה
ומציפה את הנושא
אז היה עוד מה לדבר
האינטרס שלי הוא לנפץ את הפייק שמסתובב בכל נושא, ולא משנה מאיזה צד הוא מגיע...לא יודע מה האינטרס שלך
בשעה כזו זה לגיטימיחלמא טבא חזית...
בכמה אחוזים %%% אתה זוכה על כל פייק שאתה מנפץ??אתה שוב מתעלם מהטענה שהבאתי - העירייה קיימה פיילוט באחת השכונות בעיר
האינטרס שלי הוא לנפץ את הפייק שמסתובב בכל נושא, ולא משנה מאיזה צד הוא מגיע...
ואם כבר הופכים דיון ענייני למלחמת אינטרסים, יהיה הוגן להזכיר שמי מקדם את הנושא ברשת לא עושה את זה מאהבת הבני ברקים...
5 לייקים, מתוכם לפחות אחד אדוםבכמה אחוזים אתה זוכה על כל פייק שאתה מנפץ??
חבל,אתה שוב מתעלם מהטענה שהבאתי - העירייה קיימה פיילוט באחת השכונות בעיר
נכון,עשתה ,ומה יצא מיזה?אתה שוב מתעלם מהטענה שהבאתי - העירייה קיימה פיילוט באחת השכונות בעיר
אדרבה תנפץ את הפייק זה חיובי.האינטרס שלי הוא לנפץ את הפייק שמסתובב בכל נושא, ולא משנה מאיזה צד הוא מגיע...
התושבים בינתיים מחזיקים ידיים לכל מי שימגר את העכבריםואם כבר הופכים דיון ענייני למלחמת אינטרסים, יהיה הוגן להזכיר שמי מקדם את הנושא ברשת לא עושה את זה מאהבת הבני ברקים...
אני רוצה לראות מי מוכן למנות "ליברמן" לראשות העיר בשביל למגר את העכבריםהתושבים בינתיים מחזיקים ידיים לכל מי שימגר את העכברים
גם אם זה יהיה ליברמן
חידה: כמה זמן לקח מתכנון איזור המגדלים ועד בנייתם בפועל?כמה זמן לקח לעייריה להסיק מסקנות?
העניניים עובדים בקצב איטי מאוד
לא מרגיש בכלל שלעיייריה איכפת
חידה:כמה זמן העכברים נמצאים בבני ברק?חידה: כמה זמן לקח מתכנון איזור המגדלים ועד בנייתם בפועל?
עושה רושם שאתה מתייחס לעירייה כמו קיפקע ישיבתית
גם אני.אהההמממ
ראיתי באיזור המגדלים לא פעם ולא פעמיים עכברים מתרוצצים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: