דרוש מידע עכברים בבנין - מה עושים

גימפעל

משתמש מקצוען
פתרון אחד בלבד למכת העכברים הנוראית הזאת קח אומץ ותפוס אותם בכלוב גדול-עשרות עכברים וחולדות ולך לשחרר אותם ליד המטבח של אדון רובינשטיין מובטח לך שתןך יממה כל העיר נקייה!
עדיף ליד ביתו של הליכודניק האופוזיציונר ווידר כך זה יככב בתקשורת.

משה 05276

משתמש מקצוען
השבוע הערייה שמה קופסאות שחורות או רעל או מלכודות וכל השבת חגיגת חולדות בבניין, בליל שבת אנחנו חוזרים מאוחר עם הילדים ומולנו במדרגות קופצת חולדה ענקית בגודל של חתול הילדים עד עכשיו לא נרגעים ומבוהלים.
יש למישהו רעיון אולי מדביר פרטי או משהו כזה?
לשאול את ראש העיר איך הוא אף פעם לא זוכה לראות את העכברים ;)

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
חיטים מורעלות ולזרוק אותן לפני פסח
מסתובב אצלינו סיפור במשפחה שאצל סבא וסבתא שלןי בצרפת היה פעם מכת עכברים בכל העיר, והממשלה חילקה חיטים מורעלות נגד עכברים. זה היה ממש סמוך לפסח, וסבא שלי החליט בערב פסח לזרוק הכל, והעכברים נעלמו!
אבל עד פסח יש מידי הרבה זמן...כמובן יש לציין שזה לא מעיקר הדין בכלל כי זה לא רטאוי למאכל כלב וגם אם כן אפשר למכור לגוי, אבל סבא שלי חזון אישניק, ולא מוכר לגוי בכלל

יהושע הצדיק

משתמש מקצוען
דבר ראשון תודה רבה להנהלת הפורום שמרשה כאן גם לשפוך את הלב בנושא המדובר. זה משהו חשוב לעצמו. (כולל קצת להשתעשע בבדיחות נואשות).
חוץ מזה אחד מבני ברק אמר לי שכשהוא נותן לקופת העיר כמניין חולדה (53) זה עוזר לתקופה מסויימת.

חוץ מזה אחד מבני ברק אמר לי שכשהוא נותן לקופת העיר כמניין חולדה (53) זה עוזר לתקופה מסויימת.
אוי אוי אוי
רק שקופת העיר לא עוקבים כאן אחרי הפורום וממחר כל העיר תהיה מוקפת בסגולה למניעת העכברים.

תמי אחת

משתמש סופר מקצוען
דבר ראשון תודה רבה להנהלת הפורום שמרשה כאן גם לשפוך את הלב בנושא המדובר. זה משהו חשוב לעצמו. (כולל קצת להשתעשע בבדיחות נואשות).
אוי אוי אוי
רק שקופת העיר לא עוקבים כאן אחרי הפורום וממחר כל העיר תהיה מוקפת בסגולה למניעת העכברים.
הפרסומות יהיו על מניין עכבר. הרבה יותר רווחי

The gardeners

משתמש פעיל
במיוחד שמנין "עכבר" יותר משתלם להם.....
השאלה היא, כשהוא תרם כמנין חולדה נעלמו גם העכברים והעכברושים?

ziva

משתמש פעיל
צילום מקצועי
השבוע הערייה שמה קופסאות שחורות או רעל או מלכודות וכל השבת חגיגת חולדות בבניין, בליל שבת אנחנו חוזרים מאוחר עם הילדים ומולנו במדרגות קופצת חולדה ענקית בגודל של חתול הילדים עד עכשיו לא נרגעים ומבוהלים.
יש למישהו רעיון אולי מדביר פרטי או משהו כזה?
לשים תמונה של ר' ישעיה בן ר' משה סגולה להרחקת עכברים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה