היכל הנגינה
משתמש רשום
נכתב ע"י GRN;2270115:אתה סגור על זה לגמרי?
כן!
תראה לי משהו מהצד שכל כך מפריע לו משהו שכותבים בעד/נגד אחד מהצדדים.
נכתב ע"י GRN;2270115:אתה סגור על זה לגמרי?
נכתב ע"י היכל הנגינה;2270188:כן!
נכתב ע"י תותח שיווקי;2269770:מה יכול להיות שיכתבו בהפלס?
גזיירת הגיוס, וגזיירת החינוך, ואולי עד החג תהיה בעז"ה עוד גזירה
נכתב ע"י תותח שיווקי;2269921:הבעיה הקטנה היא, שמי שמצהיר שיש לו הפלס הוא אוטומטי לא אובייקטיבי.... וד"ל
נכתב ע"י תותח שיווקי;2269933:האמת, אני חוזר בי. ברור שהפלס הרבה הרבה יותר מוצלח ומבוקש. והראיה - בכל החנויות שחיפשתי היו ערמות מכל העיתונים ורק הפלס נגמר! (או לא היה)
אולי בברכל נשאר, אבל שם לא נכנסתי כבר שנתיים, אז אני לא יודע....
נכתב ע"י nyb;2269946:הבעיה הגדולה היא, שמי שמצהיר שאין לו הפלס הוא אוטומטי לא אובייקטיבי.... וד"ל
נכתב ע"י בפוטנציאל;2270005:להיות שייך להפלס זה אובייקטיביות לשמה.
מה ששאר העיתונים זה סקאלה מאד רחבה!
נכתב ע"י גרפרינט;2270212:לדעתי ולדעת הרבה יש עיתון שהוא מתאים לכל המגזרים ,לכל העדות ולכל המשפחות: העיתון "מרווה לצמא" אין סקרים, אין פוליטיקה אבל יש הרבה תוכן יהודי ואף אחד לא מאוכזב ממנו. תנסו אתם רק תרוויחו!
חג שמח לכולם!
הענין הוא בדיוק זה- שאין באמת 'מישהו מהצד'. אלו שמהצד הם בעצם 'נגד'. ובאגף ה'בעד' אף אחד לא בצד...נכתב ע"י היכל הנגינה;2270188:כן!
נכתב ע"י userit;2270218:הענין הוא בדיוק זה- שאין באמת 'מישהו מהצד'. אלו שמהצד הם בעצם 'נגד'. ובאגף ה'בעד' אף אחד לא בצד...
נכתב ע"י איציק כרמי;2269911:אני קראתי, וזה ממש לא נראה כך.
אני נהנה מאוד ממוספי משפחה השנה. חומר איכותי ביותר ומיוחד.
נכתב ע"י היכל הנגינה;2270197:
נכתב ע"י userit;2270217:יש עוד שבועונים נטולי אג'נדה.
בעצם, האג'נדה שלהם היא כסף. רק כסף.
וכך, מפרסמים מסעדות בהכשרים מפוקפקים , נותנים במה לשפים מקייטרינג ללא הכשר (שמשקר שיש לו...), מייחצנים את הסינון הנחות ביותר ויוצרים הטעיה, מאפשרים לבעלי דעות עקומות להשמיע את דעתם....
חבל. הציבור לא כל כך טיפש. יש דברים שקופים מדי. ולי נמאס כבר לראות שם של בעל מקצוע מוזכר בכתבה, ללכת לחפש היכן הפרסומת הגלויה שלו ו...תמיד למצא.
נכתב ע"י GRN;2270236:לפי הבנתי הדלה לא כתבו כאן שום דבר נגד הפלס או אנשיו, הכל בראש של הקורא!
נכתב ע"י היכל הנגינה;2270256:כתבו במפורש, ולפי "הבנתך הדלה" לא כתבו כלום נגדם.
זה נראה שהיא באמת דלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: