קורונה עיתון משפחה בדיגטל

ה ש

משתמש מקצוען
אריה ארליך:
הודעה שתשמח רבים: בעקבות המצב ולאור הביקוש שעלה על כל ההיערכות המתוגברת - אנו פותחים את הממשק הדיגיטלי הבינלאומי של עיתון 'משפחה' לצפייה און-ליין, גם בישראל. מחווה ראויה ומתבקשת לציבור הקוראים, כדי שתוכלו ליהנות מתכניו של עיתון החג. תיהנו! הקישור לצפייה: https://indd.adobe.com/view/c48edb07-77cf-4bea-b681-0c6d3c0b2f39

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
רק לי זה תקוע?
בקושי מצליח לדפדף בין העמודים

מעט מן האור

משתמש מקצוען
D I G I T A L
מוסף מגיד לא תקין

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אני במוסף סיפורים
לא מצליח להתקדם מהעמוד השני :(

פתחתי מחדש, ועובד טוב
עד שהגדלתי בזום, ושוב נתקע

יש דרך לדפדף לאחר שמגדילים?

פרידה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוסף מגיד לא תקין

מוסף פרסומות בעיקר

תקליט אור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
אני מקווה שזה בסדר,
יש לי תוכנה שעושה צילום מסך של כל העמודים ובסופו של תהליך יוצא קובץ PDF באיכות לא מי יודע מה.
להלן קישור לדרייב עם כל הגליונות, אם מאן דהו רוצה לעשות חסד עם משתמשי נטפרי, שישלח להם את הקישור שיפתחו לכל משתמשי נטפרי.
https://drive.google.com/drive/folders/1jo5n44L0s2Ojb1Kh9dL9SnFHF2qxAc-P?usp=sharing

אם למישהו ידוע ש"משפחה" מקפידים שיצפו בגליונות דווקא דרך האתר, אני אמחק את הקבצים מהדרייב.

ש.ב.

משתמש פעיל
אני מקווה שזה בסדר,
יש לי תוכנה שעושה צילום מסך של כל העמודים ובסופו של תהליך יוצא קובץ PDF באיכות לא מי יודע מה.
להלן קישור לדרייב עם כל הגליונות, אם מאן דהו רוצה לעשות חסד עם משתמשי נטפרי, שישלח להם את הקישור שיפתחו לכל משתמשי נטפרי.
https://drive.google.com/drive/folders/1jo5n44L0s2Ojb1Kh9dL9SnFHF2qxAc-P?usp=sharing

אם למישהו ידוע ש"משפחה" מקפידים שיצפו בגליונות דווקא דרך האתר, אני אמחק את הקבצים מהדרייב.
מה השם של התוכנה? אפשר קישור?

תקליט אור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
@ש.ב. זה לא תוכנה רשמית.
זה משהו חצי אפוי שתכנתתי לעצמי כשהיה לי צורך בכך אי שם בעבר. לא משהו יותר מידי ידידותי למשתמש...

ualcoh

משתמש רשום
אני מקווה שזה בסדר,

עשית להרבה אנשים שמחה עכשיו
הרבה יותר נוח כך
עדיין לא ירדתי לסוף דעתם של משפחה למה עשו כך מלכתחילה

גיט מועד

תקליט אור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
עדיין לא ירדתי לסוף דעתם של משפחה למה עשו כך מלכתחילה
אני יכול לנסות לחשוב שאולי כך הם מבטיחים שיקראו גם את הפרסומות, בעוד שמקובץ PDF אפשר להעיף את העמודים של הפרסומות. לחילופין, כשכולם מגיעים דרך האתר שלהם יש להם אינדיקציה לכמות הצפיות בעיתון, בעוד שקבצי PDF יכולים לעבור מאחד לשני מחוץ לאתר שלהם ואין להם מושג לכמה אנשים בפועל העיתון הגיע.

אבל לענ"ד, כאשר כל מנויי אתרוג לא יכולים לגשת, וגם לאחרים - לפלוני מגזין פלוני לא עולה, ולאלמוני הכל נתקע אם הוא עושה זום וכו', אז זה בבחינת "אין הצר שווה בנזק המלך", ולכאורה גם אם הם הגבילו מהסיבות הנ"ל, עדיין הם יסכימו שבמצב הנוכחי הנזק עולה על התועלת.
ולכן עשיתי את ה PDF באיכות לא גבוהה, ומבלי למחוק להם שום פרסומת, ומתוך הצהרה ברורה שאם הם רק יגידו, אני מוחק לאלתר את הקבצים שעשיתי.

תקליט אור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
אני בנטפרי ופתוח לי.....
@HILALI , זה שאתם צדיקים, כבר ראינו במוצאי יו"ט, איך שלחתם מיילים כבדים במסירות לעשרות אנשים אחד אחד...
אז אולי התקיים בכם "צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים", ומישהו אחר כבר פתח בנטפרי את השיתוף? ;)

נ.ב. אם אתם רוצים "לקרוא" למישהו בפוסט שאתם כותבים, והוא יקבל הודעה מפרוג שהוא הוזכר בפוסט (כמו שניסיתם לעשות לי וכתבתם "תקליט אור" עם קישור לניק שלי),
פשוט תכתבו את התו @ ומיד לאחר מכן ברצף את שם הניק. לדוגמא: @HILALI
בצורה הזאת אתם מקבלים הודעה מפרוג שהוזכרתם בפוסט שלי, וגם זה נהפך לקישור לניק באופן אוטומטי, וגם, לאחר שהקלדתם 3 אותיות משם הניק, פרוג כבר מציע לכם השלמה אוטומטית של הניק הרצוי.

פסח כשר ושמח!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה