דיאטה עיצות מועילות לירידה במשקל

חזנית

משתמש חדש
אני רוצה לפתוח נושא כאוב במקצת ונוגע לכל אישה כמעט (לא רק).
האם יש לכן עצות מועילות לירידה במשקל? דברים ישימים כמובן. הרי ברור לכולנו שצריך לאכול ירקות, להתנזר מממתקים ולעשות המון הליכות. בעבר שמעתי את אליהו שירי ברדיו, הוא אמר לעשות רשימה של דברים כואבים שנגרמים לנו כתוצאה מעודף המשקל. עשיתי רשימה די ארוכה בזמנו. שמעתי דמיון מודרך של חנה רוט, התפללתי אצל ציוני הרב עובדיה והרבנית מרגלית, והשם ריחם ורזיתי 19 קילו. עברו 5 שנים ועליתי חלק מהמשקל בחזרה. אני יודעת שכל העצות שרשמתי מספיקות, אבל אולי יש למישהי עוד איזו עצה שתיתן "פוש" לחזור "להלחם" בעודפים וברצון האינסופי לזלול רק שוקולד. מי מתנדבת לייעץ? זה יעזור לכולנו. ותסלחו לי אם לא אגיב לכן על העצות, אני משתמשת חדשה ומוגבלת בשימוש בפורומים וגם לא הכי יודעת איך להשתמש באתר. רק אחרי שיטוטים חוזרים
תודה!!!

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
ועכשיו ברצינות
התעמלתי במשך 3 שנים בסטודיו סי עד שפשטו את הרגל
התוצאות היו בשטח זה היה מדהים
כי מהרגע שנסגר הסטודיו והייתי לפני לידה הכל התפוגג לצערי
עצם ההתעמלות נותנת גם מוטיבציה לשמור על המשקל
לא חייב להיות בצורה אגרסיבית. זה פשוט מעורר את המודעות...
שמחה בשביל כל מי שמצליחה להתעמל כיום. לי אין ליד הבית כמו שהייתי רגילה רק במרחק נסיעה שזה כבר לא רלוונטי בשבילי
אבל כן זה לגמרי מילת הקסם פעילות גופנית שהיא לא סתם הליכות (לא מזלזלת בהליכות) אבל שיעורי היט וחיטוב עיצוב נותנים תוצאות מדהימות!!!!!
בהצלחה לכולם

חזנית

משתמש חדש
סוף סוף אישה מגיבה ולא איש... דרך אגב אמרה לי חברה שמומלץ להפסיק לאכול בשעה מוקדמת כדי לתת לגוף לפרק שומן, וזה באמת עוזר. מפסיקים לאכול בשעה 6 בערב וגם אם אכלנו קצת יותר מידי במשך היום זה מכפר...
הבעיה עם מכוני כושר שקשה להתמיד. אקח לתשומת ליבי

יש לך כנפי רוח

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
אני אמנם לא מאד מתמצאת בזה, כי הבעיה שלי היא להפך
אבל
אחותי רזתה ממש יפה מזה שהיא אכלה 8 שעות וצמה את השאר
מ10 בבוקר עד 6 בערב היא אכלה דיי כרגיל
וכל שאר השעות היא לא אכלה
והיא רזתה מזה ממש ממש יפה
בהצלחה!

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
סוף סוף אישה מגיבה ולא איש... דרך אגב אמרה לי חברה שמומלץ להפסיק לאכול בשעה מוקדמת כדי לתת לגוף לפרק שומן, וזה באמת עוזר. מפסיקים לאכול בשעה 6 בערב וגם אם אכלנו קצת יותר מידי במשך היום זה מכפר...
הבעיה עם מכוני כושר שקשה להתמיד. אקח לתשומת ליבי
שמעת על שגית בלסון?
אמא שלי מתעמלת בבית דרכה וזה עובד!!! כי היא נותנת גם סוג של ליווי תזונה
היא ירדה פלאית שינתה גוף
מדהים

חזנית

משתמש חדש
בדיוק על זה סיפרה לי אותה חברה. אבל קשה בלי קפה ועוגה בבוקר (...) אז אני ובעלי מפסיקים לאכול ב6 בערב ב"נ ויורדים לאט לאט. מה עושים בשבתות קיץ? שגית בלסון בטח חסומה לנטפרי. אחפש מישהי שתוריד לי את זה.
תודה לכולן

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה