מה אומר?הכי חשוב לדעתי לעצב מדהים אבל סולידי כך שזה ישאר עדכני עוד 10 שנים והיה יכול להתאים לפני 10 שנים
יש עיצובים שהם תקופתיים למשל שיש אפור נץ נץ/ הדפסת תמונה על חיפוי זכוכית במטבח/ אריח דקור עם תמונה
וכן הלאה... עיצובים שהיו הצעקה האחרונה לפני בערך 10 שנים והיום כל כל לא רלוונטי
אפשר לחלק את זה לקטגוריות, ללחוץ על המילים המתאימות ליד המלבן החום.כשזה נפתח זה מראה לי הכל ביחד ולא כל קטגוריה בנפרד
מה שאני רואה זה בעיקר קלאסי ואלגנטי וופחות מודרני
בגדול העיצובים חביבים אבל יש הרבה דברים שעושים אותם כבדים וכבר קצת מיושנים לטעמי
עם דיברנו על דברים שלא יהיו רלוונטים עוד 10 שנים אני כמעט בטוחה שהסגנון המחורץ CNC
שמ-א-ו-ד הולך לא יחזיק מעמד
גם אני הכי אהבתי את המודרני ואח"כ האלגנטילטעמי, 1,מודרני. 2, אלגנט.
לא הנבתי, מקבלים את הדירה מעוצבת ככה כמו בתמונות?t- residence
רחוב תובל רוממה
צפי מוכן 3 שנים
אפשר ליצור איתי קשר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: