יש לי אלמנטור רק לא אלמנטור פרומהו הצורך שלכם שיהיה ללא אלמנטור.
אולי תעשו שילוב עם תוסף או פונקציה שמוסיפ/ה שדות מוצר ותבדקו אם מוסיף תוכן דינמי. בהנחה שיש אפשרות לבחור היכן השדה האישי יופיע. לא בדקתי. אני רק נותן כיוון.
לא חושבאם אני יבנה תבנית באמנטור רגיל לא פרו איך אני מגדירה את זה כתבנית של כל עמודי המוצר ?
יש. אך אני לא יודע אם עובד, ואם עושה מה שאתם ביקשתם.
add_filter( 'woocommerce_product_tabs', 'condless_remove_additional_information_tab', 100, 1 );
function condless_remove_additional_information_tab( $tabs ) {
unset( $tabs['additional_information'] );
return $tabs;
}
add_action( 'woocommerce_single_product_summary', 'condless_additional_info_under_add_to_cart', 7 );
function condless_additional_info_under_add_to_cart() {
global $product;
if ( $product && ( $product->has_attributes() || apply_filters( 'wc_product_enable_dimensions_display', $product->has_weight() || $product->has_dimensions() ) ) ) {
wc_display_product_attributes( $product );
}
}
כוונתי שיש עוד תוספים שמתיימרים לעשות זאת.לא הוא בלבד.
אגב בקשר לקוד, שהזכיר כאן תבנית בת, אך לא בכל אתר יש תבנית בת, ולכן אם מכניסים ישירות לתבנית הפעילה הראשית, כשמעדכנים את התבנית צריך להכניס את הקוד פעם נוספת.להוסיף את הקוד לקובץ functions.php שבתבנית הבת.
PHP:add_filter( 'woocommerce_product_tabs', 'condless_remove_additional_information_tab', 100, 1 ); function condless_remove_additional_information_tab( $tabs ) { unset( $tabs['additional_information'] ); return $tabs; } add_action( 'woocommerce_single_product_summary', 'condless_additional_info_under_add_to_cart', 7 ); function condless_additional_info_under_add_to_cart() { global $product; if ( $product && ( $product->has_attributes() || apply_filters( 'wc_product_enable_dimensions_display', $product->has_weight() || $product->has_dimensions() ) ) ) { wc_display_product_attributes( $product ); } }
להוסיף את הקוד לקובץ functions.php שבתבנית הבת.
קצת חפירה תגלה לך שניתן ליצור תבנית בת לכל אתר ולכל תבנית בדקה או שניים...אגב בקשר לקוד, שהזכיר כאן תבנית בת, אך לא בכל אתר יש תבנית בת,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: