יש לי מתכון מנצח !!!
אני משתמשת איתו המון קיבלתי אותו בחנות קרם שניט בירושלים ושם גם ניתן להשיג את המצרכים (לא אני לא קשורה אליהם )
לגירסה המקורית (חלבית ממכרת!!!)
400 ג' שוקולד חלבי
4 כפות קרם קינדר ( או כל קרם חלבי טוב )
4 כפות שברי ופל
ממיסים שוקולד ואז מכבים את האש ומכניסים קרם והשברי ופל. ויוצקים לתבניות
לפרווה הכנסתי כמה פעמים נוגט ושוקולד מריר יצא טעים מאוד . וכשהיה מחסור בשברי ופל הכנסתי פצפוצי אורז- אפילו פחות מ4 כפות תכניסי לפי העין שיצא יפה וחלק
ופעם אחת ריסקתי גליליות והכנסתי( הגלילות שמכניסים בד'כ בפנים קצפת
תודה רבה!
המתכון החלבי
מתאים לבר?
מה עושים בציפוי?
והכמות הזאת לכמה מספיקה?