כללי עיצוב חוזר

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י דויד א;602166:
באמת?

אז כל ההדמיות של הארטיקים למשל זה לא ווקטור איך?

כפי הידוע לי היום כבר יש אפשרות, רק המחיר הוא....

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
אצלי בחוזה מופיע סעיפים האומרים:
שינויים לאחר אישור עבודה יתומחרו בניפרד,

לפי זה: לכאורה הלקוח אישר את העבודה ואתה השינויים על חשבונו כולל היצירה החדשה.
בכל מקרה היתה עליו האחריות להביא לך את פרטי ההדפסה לפני תחילת העבודה מאחר ולא עשה זאת, שישלם, את לא אמורה לספוג את זה משום כיוון.

eliezer

מהנדס בינה מלאכותית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
נכתב ע"י gilag1;602146:
בית הדפוס אומר
4 צבעים בלבד עדיף ויקטורי אין אפשרות לתמונות זוא שכל העבודה שעמלתי עליה ירדה לטמיון?????
עיזרו לי מה עושים?
עדיף וקטורי, או אין אפשרות לתמונות?
"עדיף" אינו "אין אפשרות" בכלליות אין כזה הגדרה "תמונות" יש מסמך פיקסלי או וקטורי, בRGB או בCMYK. אך מה הפשר"תמונות"?

ואם צריך רק וקטורי: אולי אפשר להמיר בעקיבה אוטומטית באילוסטריטור..את התמונות לווקטורי ע"י עקיבה בהגדרת נאמנות גבוה לצילום.

אמנם מכל מה שאני קורא אני מתרשם שיש פה אי הבנה, והדפוס בסה"כ ביקש שתתקנתי את התמונה שלא יהיה בה RGB אלא הכל CMYK. וזה כבר ענין אחר וקל יותר לפתרון.

gilag1

משתמש צעיר
נכתב ע"י eliezer;602310:
עדיף וקטורי, או אין אפשרות לתמונות?
"עדיף" אינו "אין אפשרות" בכלליות אין כזה הגדרה "תמונות" יש מסמך פיקסלי או וקטורי, בRGB או בCMYK. אך מה הפשר"תמונות"?

ואם צריך רק וקטורי: אולי אפשר להמיר בעקיבה אוטומטית באילוסטריטור..את התמונות לווקטורי ע"י עקיבה בהגדרת נאמנות גבוה לצילום.

אמנם מכל מה שאני קורא אני מתרשם שיש פה אי הבנה, והדפוס בסה"כ ביקש שתתקנתי את התמונה שלא יהיה בה RGB אלא הכל CMYK. וזה כבר ענין אחר וקל יותר לפתרון.
דבר ראשון הסרטוןט של הקרטון שונה וגם את זה אם לא הייתי שואלת שוב לא היו אומרים דבר שני הם עברו בית דפוס וסוג הדפסה שונה ממה שרצו אם תשימי לב בעיצוב אין מגבלה ועכשיו רוצים כמו הדפסת קרטוןם פשוטה 4 צבעים ויקטורי
כלומר עבודה מחדש

Deena

משתמש פעיל
בעבודה רגילה את יכולה להפריד כל תמונה ל4 צבעים כי כל הצבעים כולם מורכבים בעצם בסה"כ מ4 צבעים - C,M,Y,K
הדבר היחיד שעולה בדעתי זה אולי שהוא הולך על הדפסה (כמו דפוס שעבדתי איתו פעם כדי להדפיס שקיות) בה הוא משלם על כל צבע בנפרד (בלי ערבוב צבעים) ואז במקרה הוא פשוט החליט לשלם על 4 צבעים. במקרה כזה את לא יכולה להפריד צבעי CMYK כי הדפוס מדפיס ממש רק 4 צבעים (בואי נקרא לזה 4 גוונים) - בלי לערבב.
יכול להיות?
אם הוא לא מתכוון לזה אלא לCMYK אז את יכולה בפוטושופ להפריד את הצבעים
(ליד חלון השכבות תראי חלון בשם CHANNELS - שם תוכלי לראות כל צבע בנפרד ע"י ש"תכבי" את כל הצבעים האחרים. כך את גם יכולה לשמור כל צבע בנפרד - לכבות את האחרים ולשמור כל אחד בפני עצמו. אבל אני בעצמי לא עשיתי את זה כבר שנים רבות - נראה לי שהפעם האחרונה היתה לפני משהו כמו 7 שנים :))

Deena

משתמש פעיל
נכתב ע"י דויד א;602166:
באמת?

אז כל ההדמיות של הארטיקים למשל זה לא ווקטור איך?

א. קודם כל אני הדפסתי קובץ לא וקטורי על שקיות בהקפדה על צבעים. (וקטורי היה חוסך לי הרבה כאבי ראש, אכן, אבל תכל'ס עשינו את זה כי הלקוחה נזכרה שהיא רוצה שקיות רק אחרי שהלוגו נוצר בפוטושופ וכלל כל מינית מונות שמצאו חן בעיניה..:rolleyes:)
ב. כנראה עוד לא ראית את היצירות המדהימות שאנשים הצליחו ליצור בקורל - ריאליסטיות לחלוטין, רק שלא היית מאמין.. אולי אמצא כאן כמה

Deena

משתמש פעיל
נכתב ע"י Deena;602687:
אולי אמצא כאן כמה

הנה לך כמה לדוגמא. כן, כן, הכל וקטורי.

קבצים מצורפים

• Realistic_Vector_Arts_Vs_Photos.jpg
    KB 38.2 · צפיות: 9
  • images.jpg
    KB 5.5 · צפיות: 9
  • 15_Amazing_Realistic_Vector_Illustrations_Photos_7.jpg
    KB 17.6 · צפיות: 7
  • vector-art-real_01.jpg
    KB 61.5 · צפיות: 7
  • vector-art-real_02.jpg
    KB 16.2 · צפיות: 6
  • vector-art-real_03.jpg
    KB 33.2 · צפיות: 7
  • vector-art-real_04.jpg
    KB 19.4 · צפיות: 7
  • vector-art-real_05.jpg
    KB 60 · צפיות: 8
  • vector-art-real_08.jpg
    KB 27.9 · צפיות: 7
  • vector-art-real_09.jpg
    KB 75.4 · צפיות: 8

israelm24

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
במאש טול אפשר לייצור עולם, אבל קודם כל צריך להיות צייר טוב...

לפותח האשכול,

לפי מה שאני מצליח להבין, הקרטונים הולכים להיות מודפסים ב-4 צבעי ספוט ללא ערבוב בין הצבעים ולכן את צריכה ליצור גרפיקה שבה כל אלמנט מכיל אחד מארבעת הצבעים בלבד ללא ערבוב עם הצבעים האחרים.
הדפוס בעצם ביקש ממך קובץ CMYK כי כך יהיה לא קל לבצע הפרדת צבעים.

369369

משתמש צעיר
נכתב ע"י Deena;602687:
ב. כנראה עוד לא ראית את היצירות המדהימות שאנשים הצליחו ליצור בקורל - ריאליסטיות לחלוטין, רק שלא היית מאמין.. אולי אמצא כאן כמה

אני לא מאמין אני חוויתי
http://www.prog.co.il/album.php?albumid=505

רק שזה לא נראה לי הגיוני לעשות הדמיות ב-מש כי אף אחד בעולם לא יכול לשלם בשביל הזמן שזה לוקח

ו-gilag ממש חבל על העבודה היפה שלך שתעבור להיות 4 צבעים בלבד

Deena

משתמש פעיל
נכתב ע"י דויד א;602706:
אני לא מאמין אני חוויתי
http://www.prog.co.il/album.php?albumid=505

רק שזה לא נראה לי הגיוני לעשות הדמיות ב-מש כי אף אחד בעולם לא יכול לשלם בשביל הזמן שזה לוקח

ו-gilag ממש חבל על העבודה היפה שלך שתעבור להיות 4 צבעים בלבד

פשוט מדהים!!!!!
אני לא מכירה את MESH (זה ברשימת הדברים שאני רוצה ללמוד..). היצירות שאני שלחתי נעשו בקורל (ואותי זה הדהים כי מה שלא יהיה אין בקורל את האפשרויות של ומש וגם לא של אילוס'). העבודות שלך מדהימות.

Deena

משתמש פעיל
למה?
(לא כ"כ בשביל העבודה שלי - מצאתי כבר את הנישה שלי ואני ב"ה עסוקה בה עד למעלה מראש - אבל למה לא להרחיב ידע בתחום מרתק שכנראה כן יכול לבוא קצת לשימוש פה ושם?)

israelm24

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
דינה לא הבנתי מה שאמרת שאין בקורל אפשרויות של MESH. וודאי שיש בוחרים את האובייקט הרצוי ומתחילים לעבוד..

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
המש כן שימושי ואפי' מאוד! ובלי להשתגע
כמובן לא לקחת תמונה ולהפוך למש אלא ציור ולצבוע עם מש.
אני מחכה ליום שיהיה אפשרות של Live trace למש :rolleyes:

גולד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
נכתב ע"י park;603693:
המש כן שימושי ואפי' מאוד! ובלי להשתגע
כמובן לא לקחת תמונה ולהפוך למש אלא ציור ולצבוע עם מש.
אני מחכה ליום שיהיה אפשרות של Live trace למש :rolleyes:
אני מחכה ליום שנוכל לייבא תמונה לאילו', ליצור מעליה ריבוע, להגדיר מש, ולומר לו: "תדגום לי כל צבע אפשרי מתחתיך, התוצאה כמובן בשניה אחת תמונה וקטורית, אבל עדיין אין את זה משום מה???!!! :cool::confused::)

אגב, סתם שאלה, גם בקורל יש מש?
אני משום מה מרגיש כאילו אין באילו' יותר מקורל כלום, אני צודק? (אני לא יודע קורל), כאילו מה התלהבו על האילו'?

israelm24

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י גולד;603701:
אני מחכה ליום שנוכל לייבא תמונה לאילו', ליצור מעליה ריבוע, להגדיר מש, ולומר לו: "תדגום לי כל צבע אפשרי מתחתיך, התוצאה כמובן בשניה אחת תמונה וקטורית, אבל עדיין אין את זה משום מה???!!! :cool::confused::)

אגב, סתם שאלה, גם בקורל יש מש?
אני משום מה מרגיש כאילו אין באילו' יותר מקורל כלום, אני צודק? (אני לא יודע קורל), כאילו מה התלהבו על האילו'?
בוודאי שיש.. על זה אנחנו מדברים פה.. ראה עמודים קודמים, דינה העלתה כמה עבודות מדהימות שנעשו במש של הקורל.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה