נכתב ע"י דויד א;602166:באמת?
אז כל ההדמיות של הארטיקים למשל זה לא ווקטור איך?
כפי הידוע לי היום כבר יש אפשרות, רק המחיר הוא....
עדיף וקטורי, או אין אפשרות לתמונות?נכתב ע"י gilag1;602146:בית הדפוס אומר
4 צבעים בלבד עדיף ויקטורי אין אפשרות לתמונות זוא שכל העבודה שעמלתי עליה ירדה לטמיון?????
עיזרו לי מה עושים?
דבר ראשון הסרטוןט של הקרטון שונה וגם את זה אם לא הייתי שואלת שוב לא היו אומרים דבר שני הם עברו בית דפוס וסוג הדפסה שונה ממה שרצו אם תשימי לב בעיצוב אין מגבלה ועכשיו רוצים כמו הדפסת קרטוןם פשוטה 4 צבעים ויקטורינכתב ע"י eliezer;602310:עדיף וקטורי, או אין אפשרות לתמונות?
"עדיף" אינו "אין אפשרות" בכלליות אין כזה הגדרה "תמונות" יש מסמך פיקסלי או וקטורי, בRGB או בCMYK. אך מה הפשר"תמונות"?
ואם צריך רק וקטורי: אולי אפשר להמיר בעקיבה אוטומטית באילוסטריטור..את התמונות לווקטורי ע"י עקיבה בהגדרת נאמנות גבוה לצילום.
אמנם מכל מה שאני קורא אני מתרשם שיש פה אי הבנה, והדפוס בסה"כ ביקש שתתקנתי את התמונה שלא יהיה בה RGB אלא הכל CMYK. וזה כבר ענין אחר וקל יותר לפתרון.
נכתב ע"י Deena;602687:אולי אמצא כאן כמה
נכתב ע"י Deena;602687:ב. כנראה עוד לא ראית את היצירות המדהימות שאנשים הצליחו ליצור בקורל - ריאליסטיות לחלוטין, רק שלא היית מאמין.. אולי אמצא כאן כמה
נכתב ע"י דויד א;602706:אני לא מאמין אני חוויתי
http://www.prog.co.il/album.php?albumid=505
רק שזה לא נראה לי הגיוני לעשות הדמיות ב-מש כי אף אחד בעולם לא יכול לשלם בשביל הזמן שזה לוקח
ו-gilag ממש חבל על העבודה היפה שלך שתעבור להיות 4 צבעים בלבד
נכתב ע"י Deena;602726:אני לא מכירה את MESH (זה ברשימת הדברים שאני רוצה ללמוד..).
אני מחכה ליום שנוכל לייבא תמונה לאילו', ליצור מעליה ריבוע, להגדיר מש, ולומר לו: "תדגום לי כל צבע אפשרי מתחתיך, התוצאה כמובן בשניה אחת תמונה וקטורית, אבל עדיין אין את זה משום מה???!!!נכתב ע"י park;603693:המש כן שימושי ואפי' מאוד! ובלי להשתגע
כמובן לא לקחת תמונה ולהפוך למש אלא ציור ולצבוע עם מש.
אני מחכה ליום שיהיה אפשרות של Live trace למש
בוודאי שיש.. על זה אנחנו מדברים פה.. ראה עמודים קודמים, דינה העלתה כמה עבודות מדהימות שנעשו במש של הקורל.נכתב ע"י גולד;603701:אני מחכה ליום שנוכל לייבא תמונה לאילו', ליצור מעליה ריבוע, להגדיר מש, ולומר לו: "תדגום לי כל צבע אפשרי מתחתיך, התוצאה כמובן בשניה אחת תמונה וקטורית, אבל עדיין אין את זה משום מה???!!!
אגב, סתם שאלה, גם בקורל יש מש?
אני משום מה מרגיש כאילו אין באילו' יותר מקורל כלום, אני צודק? (אני לא יודע קורל), כאילו מה התלהבו על האילו'?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: