מנסיון אצלי. חוסר בוויטמין D .! ברגע שאני מתחיל לקחת זה משתפר ונעלם...סבלתי מיזה המון עד שגיליתי שזה העניין... בהצלחהמה אפשר לעשות כרגע?
וממה זה נובע?
זה מה שכתבתי למעלה מעתיקן חחחאמא שלי שתחי', היתה אומרת לי שזה קורה לי מתי שמישהו חושב עליך....
כנ"ל חחח הרבה חושבים ככה, מעניין אם זה באמת נכון או שסתם אמונה טפלה,אז כנראה שחושבים עלייך הרבה
@רעבצין
להפסיק לקרוא פרוג כל כך הרבה.גם לי קורה, מה שיצא לי פה:
לישון יותר, לשתות מים יותר, להירגע מלחצים, לנוח, להתאוורר, לקחת ויטמין D סידן מגנזיום....
נראה לי רשימה קצרה מידי, למישהו יש עוד רעיונות להוסיף?
זה בינתיים העצה הכי קשהתפסיק לקרוא כל כך הרבה.
לא ידעתם שקריאה ממסך מאמצת את העין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: