דיון עימוד שתי טורים בהפסק טור אחד, איך עובד בתג?

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
אני מעמד באינדיזיין. ואני מאד מתייגע לעמד קובץ המצו"ב (גם הסקריפט הקיים על יישור אנכי באינדיזיין, לא מצליח ליישר במדיוק עמוד כזה). מעניין אותו לדעת האם בתג זה יותר קל, האם שם אפשר לעמד אותו בלחיצת כפתור? (הכוונה, האם משתווה אוטומטית שתי הטורים למעלה, ושתי הטורים למטה ביישור אנכי לתחתית העמוד)
צילום מסך 2021-12-16 081935.jpg

פסקאות

עימוד ועיצוב
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
ברור שבתג זה בא יותר בקלות ועם תוצאות הרבה יותר טובות
אבל עדיין קובץ כזה שהכותרות שוברות את הטורים - זה יותר מורכב,
גם תג לא יכול ליצור מאפס שורה שחסרה, וזה דורש קצת יותר עבודה ושימת לב.

שיקול דעת

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עריכה תורנית
עימוד ספרים
ברור שבתג... ועם תוצאות הרבה יותר טובות
מה פי' תוצאות יותר טובות? יותר טוב מאשר כאשר אני עושה באינדיזיין ידני? אולי זה יכול לחשבן המרווחים ע"פ אלפית פוינט, אבל לא נראה לי שזה נראה לעין הקורא הבדל כה דק.
אבל עדיין קובץ כזה שהכותרות שוברות את הטורים - זה יותר מורכב,
גם תג לא יכול ליצור מאפס שורה שחסרה, וזה דורש קצת יותר עבודה ושימת לב.
לא הבנתי. אני מדבר רק על להשוות הטורים כשלא צריכים להוסיף שורה, רק שהתוכנה צריכה לחשבון המרווח בין הפסקאות, בנפרד למעלה ובנפרד למטה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה