יש דרך נוספת ליצירת קשר? הדרן חוסם את הגישה.
לאיזור ההרים באוסטריהזה קבוצה רק להינטלגרם?
אשמח לקבל פרטים על הנופש של אבימור.6484338 בג'ימייללא עובדת, רק התארגנו כמה יחד,
מוזמנת לכתוב לי מייל שלך, אשלח לך פרטים
למה לא לחזור ?היינו בלה פלאן, היה נחמד אבל לא נחזור שוב.
אנחנו יותר אוהבים את האלפים באוסטריה כמו הינטרגלם וסרפהאוס.
ככה זה כשעולים ברמהלמה לא לחזור ?
תן לי קצת יותר רקע ?
כי אנחנו אוהבים יותר את ההרים האוסטרים, הירוק הירוק הזה מדהים וזה ממש אותם מחירים, אז לא עדיף אוסטריה?!למה לא לחזור ?
תן לי קצת יותר רקע ?
אוף!! תשובה מרגיזה!ככה זה כשעולים ברמה
לא נהנים ממשהו פחות
אפילו שמקסים שם !
מצטרף לבקשהקיבלנו מחול מהודר רשימת נופשים חרדים לקיץ זה.
איך ניתן להגיע אל המפעילים.
אני מעונינת באמצעי תקשורת עם אהרון ברגר מאנטוורפן .
וכן עם הגב' גיטי רוזובסקי שמפעילה בפלאכאו אוסטריה.
וכן אם יש רעיונות נוספים.
תודה על כל מידע.
ועוד שאלה איך עושים שם
בדיקות קורונה כשחוזרים לישראל
פלאכומצטרף לבקשה
בעיקר על פלאכאו והאיזור
הבדיקות בשוויץ - סיפור יקר@צייסר מה עם מידע קצת על שוויץ? יש לך משהו לתרום לנו על בדיקות קורונה,
הכי פשוט זה לראות פרסומות למלונות כשרים "ולהיצמד" אליהם.@צייסר מה עם מידע קצת על שוויץ מניינים
כמו כן, לשוהים בוינה יש אפשרות להיבדק בחינם כחלק מהקמפיין של העירייה שנקרא Alles Gurgelt. אם רוצים בדיקת מעבדה פרטית (ולא דרך הקמפיין של עיריית וינה): העלות נעה בין 60 אירו ל-150 אירו לאדם.
השלבים לביצוע בדיקת ה- PCR מטעם עיריית וינה באופן עצמאי:
1. נכנסים לאתר של החברה. נרשמים ומורידים ברקוד.
https://allesgurgelt.at/en/
2. הולכים לסניף של Bipa עם הברקוד ומקבלים עד 8 ערכות בדיקה בחינם (יש רשימת סניפים באתר). בעיקרון צריך רק ערכה אחת, אבל כדאי לקחת לפחות שתיים ליתר ביטחון.
3. נכנסים לאתר שרשום על הערכה (אפשר לסרוק את קוד ה-QR על הערכה) ומבצעים את הבדיקה (יש בערכה את כל הדברים שצריך לצורך הבדיקה).
הבדיקה נעשית מול המסך עם מצלמה קדמית פתוחה. (לאשר בדפדפן הרשאות מצלמה) במהלך הבדיקה מבקשים להזין את כל הפרטים. ויש לגרגר את התמיסה שמקבלים (בבקבוקון ולא זאת שבמבחנה) במשך דקה מול המצלמה. לאחר שמסיימים את הגרגור מעבירים את התמיסה לתוך המבחנה בעזרת קשית ומציגים את המספר שעל המבחנה למצלמה.
4. מכניסים את המבחנה ואת בד הבדיקה הלבן לשקית, אוטמים אותה ומחזירים לקופסה. מוסרים את הבדיקה באחד הסניפים של Bipa (יש רשימה).
מקבלים תשובה למייל תוך 24 שעות (בדרך כלל פחות). התשובה כוללת מסמך PDF עם מספר הדרכון שלכם ופרטים נוספים. ניתן להשתמש במסמך זה לחזרה לארץ.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: