כן, זה קרה לי במחשב במשרד..., עם מדפסת של kyocera(לדומגא, לאחרונה יצא להם עדכון שעושה שכל פעם ששולחים הדפסה למדפסת של חברה מסויימת, לא זוכר כרגע איזה, אז זה עושה מסך כחול למחשב)
אני חושב שלא כדאי לעדכן אוטומטית. יש יותר סיכויים לתקלות.
ייתכן ומידי פעם כדאי לעדכן.
יש תוכנה לחסימת עדכוני ווינדוס:
https://www.jumbomail.me /j/YwS8_nHrAkStmrF
להסיר את הריוח.
כמה פעמים קרה לך שמחשב 'חטף' וירוס, או שתוכנה לא עבדה, בגלל שהמחשב לא היה מעודכן (לא מדבר על אנטי וירוס לא מעודכן), וכמה פעמים קרה לך שמחשב הפסיק לעבוד/ התחיל לעבוד לאאאאטטטט/ מסכים כחולים/ תוכנות הפסיקו לעלות/ לא מזהה התקנים/ מיליון ואחד בעיות אחרות, דוקא בגלל העדכונים? (תענה בכנות )מפליא אותי לשמוע שאתה חושב שעדיף שלא לעדכן בכלל מאשר לעדכן הכל.
הרי יש עדכוני אבטחה שהם קריטיים לפעמים ויש גם פעמים שמחשב לא מעודכן לא עובד עם תוכנות מסויימות או גירסאות מסויימות של תוכנות
קישור לא תקין
צריך להסיר את הריוח.קישור לא תקין
חסום בנטפרי...צריך להסיר את הריוח.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: