עטלפים

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
על מי האחריות לטפל בעטלפים שנמצאים בשדרה מתחת לבית ומלכלכים את הכביסה בצורה נוראית????:eek::eek:
יש שדרה של עצי דקל ממש סמוך לחלון תלית הכביסה. עכשיו זה העונה שלהם וזה פשוט נורא אם שכחתי לשים נילון מעל הכביסה- כמו לגשם- הכביסה מלוכלכת במצב שחוזרת למכונה..
(דוחה אותי לנקות את זה ביד)

השאלה אם העיריה חיבת לטפל בזה? או שזה להתחיל לרדוף אחר הרוח.. (והעטלף...)

אם יש לכם עצות שמרחיקות (מסתבר שמה שצריך לעשות זה לגזום את הפרות ואת ה'עיבוי' של הדקל)

תודה מראש!

moti!a

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
מציע לך לעשות מה שאני עשיתי
חכי לשעות הלילה בסביבות 2 תתקרבי בשקט בשקט ו.. צלמי אותם !!!
:)

קבצים מצורפים

• בל________עטלף.jpg
    KB 101.9 · צפיות: 24

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
שימי במייבש:rolleyes::rolleyes:

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
נכתב ע"י moti!a;678691:
מציע לך לעשות מה שאני עשיתי
חכי לשעות הלילה בסביבות 2 תתקרבי בשקט בשקט ו.. צלמי אותם !!!
:)

אני לא מתכוונת לעוף סביבם חצי שעה... ;)

מישהו יודע אם העירייה אמורה לטפל בזה??

גרף הול

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פיתרון אחד ויחיד: לגזום את העצים שהם מקננים

נחל

משתמש מקצוען
כמה שידוע לי, בבני ברק הייתה בעיה כזו, ברחוב קיבוץ גלויות, והעיריה טפלה בזה, כלומר - בעצים.

פרלי קבלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
אני גרתי קרוב לאזור גינת השומר בבני ברק יש שם מלא עטלפים (גם עצי דקל), בלילה הם ממש עפים מעל ראשי האנשים, בעיקר בשבת שאנשים מטיילים שם על הכביש, הם מתעופפים מצד אחד של הכביש לצדו השני, לא ידעתי שהם גם מלכלכים... ככל הנראה האחריות של עיריית בני ברק.

tzipi

משתמש רשום
אצלנו בבנין היתה בעיה זהה ממש ובררנו את הנושא- העטלפים מגיעים כאשר צומחים תמרים, התקשרנו למוקד 103 ואחרי כמה ימים הגיעו ממחלקת הנטיעות והורידו אותם.

מאז אין זכר לעטלפים המזעזעים הללו!

נחל

משתמש מקצוען
בקיבוץ גלויות, אחרי שהעיריה טיפלה בעצים שברחוב, נוצרה בבעיה בבנין אחד, כי בו היה עץ עדיין, ונוצרמצב שכל העטלפים הגיעו לשם. העיריה סרבה לטפל, כי זה בשטח פרטי. בסופו של דבר הדיירים עקרו את העץ בעצמם. (בשיתוף עם החיידר ממול. למי שממש מתענינת...)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה