גם אני, ספר מעולה!בלי לקרוא תגובות
בודאי שיש את המידע הזה!
אני בילד ראשון היתי צמודה לספר "נחת" של מיכל פינקלשטיין.
לפעמים זה קורה להם "בטעות" (סוג של רפלקס)קופצת על האשכול...
הבת שלי בת שלוש חודשים התחילה להתהפך מהגב לבטן, למרות שמהבטן לגב היא לא יודעת להתהפך.
ומה שעוד יותר מוזר זה שהיא לא מרימה את הראש משהו....
מישהי יכולה להחכימני בענין?
ילדה זריזה או טונוס גבוה?
לא יודעת מה אצלך, אם זה חוזר על עצמו אז כנראה באמת זריזות
מותר לך לתת מים בכל גיל גם בגיל יום הענין היחיד שאת צריכה להרתיח ולקרר לפני השימושמוזר לי שבעולם של היום עם כל כך הרבה מידע נגיש, אף אחד לא טורח להנגיש מידע על התפתחות התינוק לאם מתחילה. או שהמשפט הראשון עונה על המשפט השני...
רק שאלות ותהיות לדוגמא-
* מאיזה גיל מותר לתת לתינוק מים בנוסף לחלב/מטרנה? אני מאמינה שבימים החמים האלו גם הוא צמא...
* מתי הוא אמור להתחיל להתהפך? (ואם תאמרו שאת זה מבינים מהברורים של הסבתות, אז גם אני התבלבלתי- כשאחת מהן אומרת שזה בדיוק הגיל והשניה מופתעת- מה, מוקדם מדי... )
* כשהוא אוכל מבקבוק- כמה מ''ל הוא אוכל בכל גיל? (סתם לשם הדוגמא, אני הבנתי מהאחות בבי''ח שהוא הולך ועולה עם הכמות עד שמגיע ל150 מ''ל, אז בגיל 10 ימים נתתי לו 140 מ''ל והשמנצ'יק גמר הכל )
* כמה שכבות מלבישים בחורף? (גופיה+בגד חורפי מספיק או 2 גופיות?) והאם בקיץ מספיקה שכבה אחת או שצריך גם גופיה?
ויש עוד כמה פנינים...
אני יודעת שאפשר לשאול את האחות בטיפת חלב, אבל לא נשמע לי לחכות חודשיים עד הביקור הבא כדי לשאול אותה אם מותר כבר לתת לו מים....
הבת שלי גם התהפכה מהגב לבטן הרבה לפני שהרימה את הראשקופצת על האשכול...
הבת שלי בת שלוש חודשים התחילה להתהפך מהגב לבטן, למרות שמהבטן לגב היא לא יודעת להתהפך.
ומה שעוד יותר מוזר זה שהיא לא מרימה את הראש משהו....
מישהי יכולה להחכימני בענין?
ילדה זריזה או טונוס גבוה?
אם רק צד אחד שטוח- זה כנראה טורטיקוליס וכדאי מאוד!! לטפל כמה שיותר מוקדםאפשר לקפוץ על ההזדמנות ולשאול גם?
כמה זמן בערך תינוקת בת חודשיים צריכה להיות על הבטן במהלך היום?
הבת שלי לא מרימה כמעט את הראש. האחות בטיפת חלב ממש הלחיצה אותי שאני חייבת לשים אותה כל הזמן על הבטן (פיתחה צד אחד שטוח קצת בראש) , ומאז אני מרגישה שאני כל היום במרדף אחרי זה.. במיוחד כי היא שונאת את זה ומתעייפת ממש מהר.
אשמח לדעת מה מסגרת זמן נורמלית שילד בגיל הזה צריך להיות על הבטן..(בכל המקומות שכתבתי ראיתי רק שכתוב להקפיד שיהיו על הבטן, בשומקום לא ציינו כמה זמן!)
לא רוצה להלחיץ אבל כמו שכתבה לפניאפשר לקפוץ על ההזדמנות ולשאול גם?
כמה זמן בערך תינוקת בת חודשיים צריכה להיות על הבטן במהלך היום?
הבת שלי לא מרימה כמעט את הראש. האחות בטיפת חלב ממש הלחיצה אותי שאני חייבת לשים אותה כל הזמן על הבטן (פיתחה צד אחד שטוח קצת בראש) , ומאז אני מרגישה שאני כל היום במרדף אחרי זה.. במיוחד כי היא שונאת את זה ומתעייפת ממש מהר.
אשמח לדעת מה מסגרת זמן נורמלית שילד בגיל הזה צריך להיות על הבטן..(בכל המקומות שכתבתי ראיתי רק שכתוב להקפיד שיהיו על הבטן, בשומקום לא ציינו כמה זמן!)
יש ספר של דינה כהן אני לא זוכרת את השם שלו בדיוק, ספר חרדי משלנו (אני מכירה את הכותבת) על כל שלבי ההתפתחות מה הילד אמור לעשות, מה לאכול וכדו'. יש לי אותו בבית, כרגע אני בעבודה אם תרצי אני יכולה לבדוק מה השם שלו. הוא ממש מעולה!
או כל מישהוא אחרת שיש לה ידע@חנה בתיה האם תינוקת בת 5 חודשים אוכלת הנקה מלאה וכבר 5 ימים בלי יציאות
זה בסדר?
היא נראית רגועה ונינוחה כמו תמיד....
@חנה בתיה האם תינוקת בת 5 חודשים אוכלת הנקה מלאה וכבר 5 ימים בלי יציאות
זה בסדר?
@דובדבן לבן קודם כל לא להיבהלאו כל מישהוא אחרת שיש לה ידע
יש עוד פיתרון...@חנה בתיה האם תינוקת בת 5 חודשים אוכלת הנקה מלאה וכבר 5 ימים בלי יציאות
זה בסדר?
שכחת לכתוב שמוציאים מיד את המקל... ולא משאירים בפנים...יש עוד פיתרון...
כשרואים שתינוק סובל, לקחת מקל אוזנים, לטבול קצת בזמן זית\שקדים
להכניס לקצה למטה.
ומיד לסגור את הטיטול- עובד מיד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: