לדעתי, עם כל הכבוד, הפורום מיועד כאמור לבקשת עזרה ולא לעידוד ותמיכה.שימו לב! לאחרונה נפתחו כמה וכמה אשכולות רגישים שמאחוריהם עומדת אשה כאובה שרצתה תמיכה והכלה - זה גם בגדר איש את רעהו
גם עלימצחיק. לפני שלש שנים כבר הערתי את תשומת לב המנהלים 'בדיוק' לבעיות האלו. וצחקו עלי.
לא צחקולא מצאתי איפה צחקו עלייך.
לא זכור לי שמישהו צחק על כך.
תודה על הכללים הברורים והמתומצתים.
חייבת להאיר,
קורה לפעמים שאחרי שקוראים מאות הודעות שעוברות על כללי הפורום, ולאחרונה היו פה המון אשכולות כאלו, ועוברת תקופה, הכללים קצת מתרופפים , ואז הרבה משתמשים , גם אני - למשל - שמשתדלת בד"כ להקפיד - עלולים לפתוח אשכול שחורג מהכללים.
אולי כדאי איכשהוא בפתיחת כל נושא שיהיו בקצרה את הנושאים הנ"ל , לתזכורת.
או כל רעיון אחר.
מי שחשוב לו לענות על הכללים שמנהלי הפורום ביקשו , יעבור שוב על ההודעה שלו לפני הפרסום , אם זה אכן לא נוגד שום סעיף.
בנושא הנ"ל , למשל -
אני חושבת שיצא לי לקרוא בתוך המשפחה שאלה כללית בנושא הנקה, (אם מדברים על עיתונים..)
באחד ממדורי השאלות שם. (אבל אולי אני טועה)
השאלה לפעמים יכולה להיות עזרה אישית , בצורה מאד מאד עדינה בלי שום רמזים , משהו ממש ענייני, כמו שם של משחה, ובקשה לענות במייל למשל , אבל ניקים כאן עונים (עונות , בנושאים הנ"ל) בצורה מזעזעת לפעמים, וזו כבר לא בעיה של פותחי האשכול. דווקא במקומות האלו הגבולות נעלמים לפעמים.
הודעה כמו זו שקופצת לפני פתיחת האתר, אם יקפיצו אותה שוב אחת לשבועיים או חודש, לדעתי זה ישמור על המודעות לעניין.
בעיתונים, אין פורום, ואין אנשים שעונים, אז יש שליטה על מה שכתוב.
אבל כאן, כשמעלים נושא ואין שליטה לאן הוא יתפתח, עדיף לא להעלות את זה.
ובאמת, מה עושות כל השאר שלא בפרוג? שואלות את השכנות, את אמא, חברות. אז יש נושאים שלא יעלו בפרוג מפאת חוסר צניעות, לא נורא, אף אחד לא ימות מזה.
לא הרווחנו הרבה כי לאחר חודשיים המשתמש לא הוכיח את עצמו2. הכתיבה בפורום איש את רעהו מאושרת רק משתמשים בעלי ותק של חודשיים באתר פרוג, או המשוייכים לאחת מהקהילות המקצועיות שבפרוג..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: