המפרט נשמע משהו מיוחד
השאלה היא האם זה באמת כך...
הבנתי שזה משהו די חדש
ללא מראה
משהו ידוע להסביר מה זה ללא מראה
והאם מומלץ?
המפרט נשמע משהו מיוחד
השאלה היא האם זה באמת כך...
הזולה יותר, מול G7, מה עדיף?כאן בזאפ - https://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-camera&modelsid=921763,941965
2 דגמים.
ההבדל הגדול ביניהם הוא צמצם. בדגם הזול 2.8, ביקר 1.4 - שזה וואוו וואוו וואוו....!
הפנסוניק.הזולה יותר, מול G7, מה עדיף?
חברה שלי הזמינה לפני יומיים מארליך,מצלמות Canon - ארליך מרכז הצילום
מחפשים מצלמות Canon? באתר של ארליך תוכלו למצוא היצע רחב של מצלמות Canon במגוון דגמים. היכנסו לאתר ותהנו מהליך רכישה נוח ומאובטחwww.erlich.co.il
אני קבלתי המלצה מחנות על זה
עבור לדף המבוקש משהו מכיר?
אישית, הייתי ללא ספק בוחר במצלמת הפנסוניק (GF10) שנמצאת בדף המבוקש.
אישית, הייתי ללא ספק בוחר במצלמת הפנסוניק (GF10) שנמצאת בדף המבוקש.
למה? כי היכולות שלה, והחיישן שלה, הוידיאו, ושאר ירקות (כמו מסך מתכוונן) - הרבה מעבר ל-G9.
אבל צריך להבין - זו לא מצלמה קומפקטית רגילה, אלא 'מצלמת מירורל'ס' (ללא מראה).
זה אומר, שזו מצלמה עם עדשות מתחלפות - היינו:
במצלמה קומפקטית, מה שיש מבחינת נתוני העדשה, זה מה יש. וא"א לשנות/לשדרג וכו'. ולכן בסדרה G שהיא סדרה יחסית איכותית וטובה, קנון כבר שמו מראש נתונים ממש יפים של צמצם, ועוד.
כאן, העדשה שתגיע עם המצלמה ממש פשוטה מבחינת כל אלה, מתוך תקוה או מחשבה, שמי שקונה מצלמה שניתן להחליף בה עדשות יקנה לעצמו עדשות נוספות לכל צורך לפי צרכיו, או הבנתו.
אבל עדיין, זו 'עסקת חבילה' מעולה ואיכותית, שתתמודד טוב יותר עם תנאי צילום פחות אידיאליים, ותיתן תמונות מעולות.
אגב, שימו לב: הזום שלה ממש קטן משהו כמו X2.7, לעומת הG9 ששם הוא X3. מעבר לזה שהיא עדשה מאד רחבה (ז"א, מתחיל מקרוב במבט רחב, ולא מתקדם הרבה למרחק).
הייתי מסכם:
מי שמחפש יותר איכות וצילום בתנאי תאורה לא משהו + קצת ללמוד ולהתקדם בצילום = פנסוניק.
מי שלא, מצלם באור יום יפה, ומעוניין באפקטים (טשטוש מאחורה וכו') = קנון.
האמת שאין לי היכרות מספיק מעמיקה עם פנסוניק, ורק ביחס להשוואה בין קומפקטית של קנון - למירורל'ס של פנסוניק החוותי דעתי, שהפנסוניק ללא ספק יותר מקצועית ואיכותית.לגבי הפנסוניק GF10
על איזו עדשת זום אתה ממליץ עבורה? [אודה לקישור]
עליה.Sony A6000
עליה.
בכ''א סוני נחשבת בתחום המירורל'סיות ברמה גבוהה יותר.
אבל צריך לבדוק אם בכלל יש אותה במלאי בארץ, כי עד לא מזמן שמעתי שהיה מחסור שלה.
אשמח גם לדעתאני לא משיגה בשומקום!!!!!!!!!!!!!!!!!
מי יודע איפה יש????????????????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: