נכתב ע"י ש וינברג;2432278:לדעתי להשים תמונה חיה של אריה מגן החיות, לעשות מסכה או גזירה לכל המסביב ולתת רקע של עץ, נסרים,
דבר שני "מסגריית" אינו חייב להיות כזה גדול, כשממתגים אז עושים את השם המותג. האנשים פחות משתמשים בנושא התחום בו מתוייג, לדוגמה, לא אומרים "מפעל אוסם", אלא "אוסם", זה מותג!
לכן אפשר לכתוב: "אשוואל" ומתחת "מסגריה ברמה אחרת". או כל טקסט אחר.
נכתב ע"י חיים בניסטי;2436299:ראשית, ברוכה הבאה לפורום - הגעת למקום הנכון אם ברצונך לגדול ולהתקדם! את רק צריכה להישאר עם האנרגיות הטובות ולהיות פתוחה לשמוע דעות וביקורות (וליישם את הנכונות שבהן).
לעניין הלוגו למסגריה - הרעיון לשלב את ראש האריה כחלק מהסורגים הוא נהדר. עבודה מצוינת.
הייתי נותן את דעתי לכמה נקודות שיכולות לשפר את הלוגו פלאים:
1. פרופורציות - מכיוון שעיקר המיקוד בלוגו הוא על הסמל, הייתי ממליץ לשים אותו למעלה, כאשר שם המותג מתחתיו ומיושר אליו באותו הרוחב.
2. צורה - איור האריה מקסים, אך הייתי ממליץ לפשט אותו מעט ולחבר אותו רק לסורגים מלמעלה ומלמטה, ולא מצד ימין. ממליץ לדאוג שאותם סורגים שהתחילו מלמעלה ימשיכו בקו אחד עם הסורגים התחתונים. בנוסף, כפי שנאמר, האריה מאויר בצורה מאיימת מעט. אם היה מדובר בלוגו ליחידת קומנדו הייתי מבין, אבל לא בטוח שהאריה צריך להיות כה מרתיע ותוקפני עבור לוגו למסגריה. מעניין לדעת - למה דווקא אריה?
2. צבע - ממליץ על צבעוניות שטוחה, צבע אחד, ולא בהכרח חייב להיות צהוב, הכל תלוי במה שהמסגריה מעוניינת לשדר ללקוחותיה.
בינתיים נעצור כאן, אשמח מאוד לראות את הסקיצות הבאות.
עבודה טובה, בהצלחה רבה!
נכתב ע"י איטליה;2436289:התחלה טובה,
יש בעיה טיפוגרפית מתחת לשתי ה'יודים' , חלל כזה מנותק, כדאי אולי באמת להקטין את המילה מסגריית ולהשאיר את אשואל כמובן לא בתוך מסגרת ולדעתי האריה הראשון יפה רק את צריכה לנסות בכל מקרה לשכפל ולהפוך אותו לשחור חלק על רקע לבן ולהיפך , כך מומלץ לבדוק את הלוגו אם הוא נכון וכן להקטין אותו ולראות איך הוא נראה בקטן (זה תרגיל בחינה של הלוגו)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: