פניות הציבור של דגל התורה מומחים בלהפנות לעו"ד אמיניםאני מחפש בדחיפות עורך דין פלילי שמתעסק בנושא של הפרת חוזה של נותן שירות,
ביטול צקים, והוצל"פ,
אם יש מישהו שיודע/מכיר עורך דין טוב, עדיף שגם יהיה זול כמובן,
אשמח מאד שיפנה אלי בפרטי, או שיאיר תגובה כאן,
תודה רבה,
אין לי מושג לגבי פניות הציבור שלהם ספציפיתפניות הציבור של דגל התורה מומחים בלהפנות לעו"ד אמינים
תציין להם שאתה רוצה מישהו זול
אותי הפנו כמה פעמים לעו"ד מאוד רציניים כמו יוסי וייצמן על הוצאה לפועל ורובינשטיין על ענייני נזיקיןאין לי מושג לגבי פניות הציבור שלהם ספציפית
רק מסייג באופן כללי, שבעבר קיבלתי המלצה וסבסוד לעורך דין דרך ארגון חסד כלשהו
ובסוף נפלתי אם עורך דין מתחיל, שרצה להיכנס לשוק דרך ארגוני חסד כאלה ואחרים
ממליץ לברר טוב על כל עורך דין, ללא קשר להמלצות של ארגונים כאלה ואחרים
מדגיש שוב, אין לי מושג ספציפית לגבי ההמלצות של דגל התורה, אין לי מושג למי הם מפנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: