לא צריך להוציא, מספיק לתת סיבוב קטן למניעת מגע.אין לי במקרר מצב שבת, וגם אין סוגר מובנה על הכפתור של המנורה (שנסגרת עם סגירת המקרר ומכבה את האור).
כל שבת אני פשוט מדביק דבק סלוטפ מחדש על הכפתור ומתפלל שזה לא יפתח בשבת..
אשמח להצעות איך אפשר לסגור את הכפתור של המנורה, ללא הוצאה של המנורה וכדו'.
אין לי במקרר מצב שבת, וגם אין סוגר מובנה על הכפתור של המנורה (שנסגרת עם סגירת המקרר ומכבה את האור).
כל שבת אני פשוט מדביק דבק סלוטפ מחדש על הכפתור ומתפלל שזה לא יפתח בשבת..
אשמח להצעות איך אפשר לסגור את הכפתור של המנורה, ללא הוצאה של המנורה וכדו'.
גם אצלנו עשו כך כשהיה לנו מקרר כזה. אולי דבק חשמל יהיה יעיל יותר ואולי קיסםמדביק דבק סלוטפ
יש איפה לקנות כזה דבר?כשהזמנו את משמרת השבת לבדוק ולסדר את המערכת של המקרר שלנו
הם הביאו ברזל- מגנט מלבני. ושתי מגנטים חזקים.
ובמקום סלוטייפ כל שבת אנחנו שמים את המתכת - מגנט על הכפתור עם שתי המגנטים בצדדים.
אני אצלם אם זה לא ברור..
מוברג מעל המנורה מכסה פלסטיק, אני לא רוצה להגיע לזה שאצטרך כל שבת להתחיל להבריג את זה וכו..לא צריך להוציא, מספיק לתת סיבוב קטן למניעת מגע.
הבעיה שהמנורה היא רק סעיף אחד עליו שולט התקן השבת.
יש איפה לקנות כזה דבר?
אפשר להוציא את הנורה לתמיד, שלא יהיה אור דלוק במקרר
אישתי כן רוצה את המנורה, לכן אני מחפש רעיונות אחרים.ללא הוצאה של המנורה וכדו'.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: