נשמע שווה...כרגע הוא עומד לי על 70
במדידה באצבע על 105...
נשמע שווה...כרגע הוא עומד לי על 70
במדידה באצבע על 105...
בהריון הקודם הייתי מאוזנת פרפקט, הגודל היה קטןב3 שבועות והשילייה הפסיקה לתפקד (קורה בהרבה הריונות סוכרתיים)
בקיצור, א"א לדעת איך יתגלגל רוצה להיות מוכנה.
נכון, זה אחד הסיכונים.
לקרת הסוף עושים בדיקה שנקראת דופלר, היא בודקת את הזרימות מהעובר לשיליה. לפי זה רואים אם התפקוד תקין. גם אפשר לראות את זה לפי רמות הסוכר שמתאזנות לקראת סוף ההריון, כי השיליה פחות מתפקדת.לא הבנתי, עובר קטן זה סיכון של סכרת הריון? תמיד ידעתי שרק עובר גדול.
באיזה שלב השלייה הפסיקה לתפקד? איך יודעים שזה קשור לסכרת?
אשמח מאוד למקור.
היה קטן כל הזמן?מעניין, כי הסוכר שלי גבולי, והעובר קטן ב 3 שבועות, והרופאה לא אמרה כלום.
(לגבי הסוכר, לגבי הגודל צריך כמובן המשך מעקב)
אז את אומרת שזה קשור רק אם רואים במקביל ירידה בתפקודי שלייה?
הפרש של 3 שבועות תמיד מדליק נורה אדומה, אם כי בד"כ הכל בסדר.
כן. לפעמים העובר לא משתלט על כמויות הסוכר ופשוט לא אוכל. זה קרה לי עם הראשונה (בסוף נולדה במשקל תקין, ב"V)לא הבנתי, עובר קטן זה סיכון של סכרת הריון? תמיד ידעתי שרק עובר גדול.
באיזה שלב השלייה הפסיקה לתפקד? איך יודעים שזה קשור לסכרת?
אשמח מאוד למקור.
זה לא נכון.אני הייתי עם סכרת הריון לא מאוזנת וכל המדדים של העובר היו תקינים
טופלתי במרפאת סכרת הריון והרופאה אמרה לי כל פעם בצורה חד משמעית שאם המדדים של העובר תקינים הם לא מזרזים לפני שבוע 40
כנראה שזה תלוי בבי"ח ובנתונים
טוב לדעתזה לא נכון.
אם האשה מצליחה לאזן את עצמה ללא תרופות ואינסולין - לא מזרזרים. כל אופציה אחרת - מזרזרים ב-38.
לא עניין של בית חולים או רופא, אלא הנחיות של משה"ב.
הבעיה היא שאין סיכוי לזירוז בכל אזור ירושלים. העומס מטורף, ומפנים זירוזים למרכז. לחילופין - המתנה לש לפחות חצי שבוע
איזו קופה? ממש מוזרטוב לדעת
כי הסכרת לא היתה מאוזנת והתחננתי לזירוז והם לא הסכימו.
מישהי יודעת מה המדיניות בלניאדו?זה לא נכון.
אם האשה מצליחה לאזן את עצמה ללא תרופות ואינסולין - לא מזרזרים. כל אופציה אחרת - מזרזרים ב-38.
לא עניין של בית חולים או רופא, אלא הנחיות של משה"ב.
הבעיה היא שאין סיכוי לזירוז בכל אזור ירושלים. העומס מטורף, ומפנים זירוזים למרכז. לחילופין - המתנה לש לפחות חצי שבוע
הריון קודם לא עשיתי העמסת סוכר,בהריון הקודם הייתי מאוזנת פרפקט, הגודל היה קטןב3 שבועות והשילייה הפסיקה לתפקד (קורה בהרבה הריונות סוכרתיים)
בקיצור, א"א לדעת איך יתגלגל רוצה להיות מוכנה.
אני לפני שנה,מישהי יודעת מה המדיניות בלניאדו?
כמה זמן ממתינים שם לזירוז?
זאת הסיבה ל...והשיליה גם הפסיקה לתפקד...
וזה בהחלט יכול להיות מסוכרת.הגודל היה קטן (2.400 בשבוע 39), היה לי מיעוט מים רציני
עכשיו מחפשת רופא פרטי מקצועי שאפשר לסמוך עליו, אני אחרי קיסרי ומאד רוצה לידה רגילה לא מוכנה להגיע למצב שחייבים זרוז ב38, ושאין ברירה הולכים על ניתוח.
יש למשהי המלצות?
הסוכרת שלי מאוזנת ויש ריבוי מיםהאם אחרי שהסוכרת מתאזנת כבר אין ריבוי מים? או שהם נשארים עד הסוף?
מהיום הראשון היה מסונכרן?למי ששאלה על זכאות לסנסור
הרופא צריך להגיש בקשה לאישור מיוחד לקופה
אני במאוחדת ולפי מה שהרופאה אמרה לי מאשרים
לאשה משבוע 24 מטופלת תרופתית
במקרים חריגים מאשרים גם לפני
אבל רכישת אינסולין ודומיו קודם מחוייבת עבור האישור.
@זה אני
בדקתי כמה פעמים ואצלי יש התאמה מלאה בין המכשירים
חוץ מפעם אחת שבהם הדקירה ביד היתה גבוהה משמעותית אבל אחרי 5 דקות גם הסנסור הראה תוצאה זהה.
אוו,הגיוני שצום בשיעורים משבש את ערכי הסוכר לכמה ימים?
מאז הצום יוצא לי ערכים גבוהים ממש שלא היו לי בכלל מאז תחילת הסכרת....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: