מישהי פה יכולה להסביר לי מה גורם לסוכר בצום לעלות?
והאם צריך לבדוק על בוקר ממש עוד במיטה?
אחר כך זה יורד או עולה?
והאם צריך לבדוק על בוקר ממש עוד במיטה?
אחר כך זה יורד או עולה?
אני נמצאת במרפאת הריון בסיכוןלמה אותי הרופא לא שלח?
אמר לי רק לבוא עוד 3 שבועות לביקורת.
אני מרגישה מבולבלת נוראאני נמצאת במרפאת הריון בסיכון
מגיעה והמזכירה שולחת אותי לסבב....
אני כבר לא יודעת האם זה עדיף לרוץ מבדיקה לבדיקה כמו שמשגעים אותך......אני נמצאת במרפאת הריון בסיכון
מגיעה והמזכירה שולחת אותי לסבב....
הרופאה הציעה ליאפשר לקבל שמירה על סכרת הריון?
איך מאוזנת?את צמה לשיעורים או גם זה לא?
את מודדת קבוע? כל יום?
רק בבוקר בגלל האינסולין
בשינוי
כל השאר-ממש לא
למה זה מועיל?
גם אני בסרט הזה
למה כן?
נשמע כמו סכרת מאוזנת מאוד
ככה הייתי בשני ההריונות הקודמים
וגם הפעם עד שבוע 30
ובטח שלא מדדתי בשבת
אין בזה עניין
רוצים לבדוק שאין משהו שצריך טיפול מיידי...
אני גם מסויטת מזה
צריכה עכשיו אקו לב וסקירה וכו'
ללכת לרופאה אחרת או למוקדאני מרגישה מבולבלת נורא
בגלל שהבדיקה של 100 לא בדקו לי....
ואחר כך בדקתי כל הזמן בבית לרוב המספרים היו תקינים כשנורא שמרתי על תזונה
אבל עכשיו אני רואה שזה כבר לא קשור
יום אני קמה ויש לי 100
ואתמול המספרים היו מעולים
ממה נגרם העליה?
אני צריכה ללכת לרופאה דחוף או לא?
כי כשנתתי לפני שבועיים את המספרים הרופאה אמרה לי שזה בסדר
ועכשיו המספרים ממש אחרים
והתור הבא שלי רק עוד חודש
השאלה האם לרוץ לרופאה אחרת לבינתיים?
כזה סוכר בצום זה לא מאוזןאני בערך עם אותם נתונים, סוכר בצום באיזור 93-105
אגב תמי,@חיה12 , די היה ברור לי שמאוחדת.
זוכרת שבהריון הראשון, כשהיתה לי סכרת והרופא לא טרח לצייץ במשך שבוע (ראיתי לבד את התוצאות באר. שלחתי לו פניה, לא הגיב, הלכתי על דעת עצמי למרפאת סוכרת). נכנסתי לרופא במוקד. תגובתו המגעילה: את יודעת למה יש לך סוכרת? כי את לא מפסיקה לאכול.
אה, והייתי עם היפראמזיס, וירדתי במשקל. אבל לא ניתן לרופא השחצן לבלב אותנו עם עובדות.
זה היה הריון שהסוכרת השתוללה כמו משוגעת. אחרי הלידה עברתי קופה. רופא אנושי ברמות לא מוכרות, וסוכר הרבה יותר מאוזן.
להלחצות הרופאים יש הרבה השלכות על הסוכר. וחשוב לדעת את זה.
מבחינת משרד הבריאות - בצום מותר עד 95! זה שקופות החולים מעוניינות להוריד את המדדים - זה נחמד מצדם. אבל כן כדאי לדעת את האמת.
בנוגע ליום הכיפורים: קריטי לדעת שרופא הוא רופא. רב הוא רב. רופא יכול לומר מה שהוא רוצה, וכיהודים חרדים עלינו ללכת עם ההמלצה הזו לרב ולשאול לדעתו. אכילה ביום הכיפורים זה דאורייתא, ולכן אסור לסמוך *רק* על הרופא, אלא לומר את המלצותיו לרב ולקבל הכרעה ברורה בנושא.
ביוה"כ, כשהסוכרת שלי לא היתה מאוזנת - עדיין קיבלתי הנחיות לשיעורים (מודה, לא הגעתי ל-234, אבל אולי זה בגלל שלא מדדתי בשבת ובחג. לא חשבתי לשאול אם יש היתר להוצאת דם בשבת, ואיכשהו גם הרופא דילג על זה, אולי כי משקל העובר והימים היו תקינים לחלוטין, ב"ה).
למי שכתבה על משקה חלבון וכו' - צריך לשאול רב האם זה בגדר מאכל או משקה (נפק"מ גדול בשיעורים, שצריך להמתין בין מאכלים, ואפשר לאכול ולשתות יחד. אני יודעת שמרק ירקות מרוסק - גם אם הוא נוזלי - מוגדר כמאכל)
בשורות טובות לכולנו.
ולכל המיואשות, היה לי הריון שמשבוע 10 שמרתי על הסוכר (היסטוריה של הריונות סוכרתיים וסירוב לעשות העמסה...) עוברים את זה בסוף... (@חיה 12, גם עם סימפיזיוליזיס)
מדויק!!בנוגע ליום הכיפורים: קריטי לדעת שרופא הוא רופא. רב הוא רב. רופא יכול לומר מה שהוא רוצה, וכיהודים חרדים עלינו ללכת עם ההמלצה הזו לרב ולשאול לדעתו. אכילה ביום הכיפורים זה דאורייתא, ולכן אסור לסמוך *רק* על הרופא, אלא לומר את המלצותיו לרב ולקבל הכרעה ברורה בנושא.
מכיוון שרמות הסוכר בדם צונחות במהלך הלילה, הכבד מפצה על מחסור בסוכר ומפרק מאגרי סוכר. הדבר בא לידי ביטוי ברמות סוכר גבוהות בבוקר.מישהי פה יכולה להסביר לי מה גורם לסוכר בצום לעלות?
קמים, נוטלים ידיים, שוטפים ידיים עם סבון (חשוב מאוד) ובודקים לפני כל פעילותוהאם צריך לבדוק על בוקר ממש עוד במיטה?
החשש הוא שיעלה.אחר כך זה יורד או עולה?
אני במודיעין עילית...מדויק!!
אסור לנו להקל או להחמיר על מה שפוסק הרב (מי שצריכה לא לצום זאת המצווה שלה ביוה"כ עם כל הקושי)
ולגבי מאוחדת, דווקא לא ראיתי זלזול, הרופא בסדר גמור וההנחיה שקיבלתי היא סוכר בצום עד 95 (בד"כ אני פחות מ90)
עכשיו הרופא שלי יצא לחופשה של 6 שבועות, נשארתי בלי רופא (עד הלידה בעז"ה ) הוא אמר לי לבוא לרופא במוקד, אני לא יודעת מה לעשות.
יש המלצה לרופא במאוחדת ירושלים? @seven up?
היום שאלנו רב וזו ההנחיה שקיבלנובעלי עכשיו שאל את הרב,
והוא פסק לאכול כרגיל... (לפי ההנחיה מהרופא)
בעלי כבר כמה ימים שואל רב, והתשובות פשוט עגומות (סליחה על הביטוי...)היום שאלנו רב וזו ההנחיה שקיבלנו
הרופאה אמרה טובת העובר, טובת העובר- אסור לצום.צריך ללכת לרב עם מה שהרופא/ה אמר/ה.
הרב לא יודע מה התיק הרפואי שלך.
אני כבר הריון שלישי סכרת הריון - וכל פעם היה פסק אחר,
זה ממש תלוי מה הערכים, איזה חודש, מה משקל עובר.
ועוד המון נתונים שצריך להביא בחשבון.
האם יש לך גם נפילות סוכר כשאת בצום?
האם גם כשעולה לך - עד איזה מספר הכי גבוה שהגעת?
זה כל כך הרבה נתונים בשביל לפסוק.
בהצלחה
וצום קל
רק בריאות ובידיים מלאות!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: