בעלי האתר "פרוג" חיפשו לפני כמה ימים מקום לקיום חתונה משלהם, מטבע הדברים הרבה גולשים כאן נתנו עיצות ורעיונות, תנשו לפנות אליו (לי אין מושג איך פונים אליו ישירות)אנחנו גרים בדרום וביתי מתחתנת בעוד שבוע וחצי ומכוון שכל האולמות אצלנו סגורים אין לנו מקום לערוך את החתונה אנא מכם עם יקר מי שיש לו הצעה או מקום נשמח לשמוע
אנחנו גרים בדרום וביתי מתחתנת בעוד שבוע וחצי ומכוון שכל האולמות אצלנו סגורים אין לנו מקום לערוך את החתונה אנא מכם עם יקר מי שיש לו הצעה או מקום נשמח לשמוע
תפוס לכל החודש הקרוב.אולם עטרת בני ברק כניסה גברים רח' עזרא 23 נשים מרח' מחזיקי הדת 6 בני ברק
האולם מתחת לאדמה אז כנראה שאפשרי שם תבדקו
יכול להיות שזה המספר אבל לא בטוח 058-6580038
יש לי מישי אלופה ממש ממ"עצריכה מסרקת
מאפרת כבר יש
תודה
מאשדודיש לי מישי אלופה ממש ממ"ע
באיזה עיר אתן?
ולאיזה תאריך את צריכה אשאל אותה אם היא פנויה
לא יודעתכמה היא לוקחת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: