עזרה ליעוץ מתחיל

סופר חובבן

משתמש רשום
שלום לכל היועצים שבפורום אני באמצע קורס ליעוץ משכנתאות ומכיוון שאני כבר מכיר את רוב המושגים אז אין לי כל כך סבלנות לחכות שהמרצע יגיע לפרקטיקה המעשית ולניתוח תיקים לכן הייתי שמח להיעזר במי שיוכל

סופר חובבן

משתמש רשום
הציג מקרה די שכיח ואשמח לתשובתכם נניח ומגיע אלי זוג שרוצה לרכוש דירה בכ1750000
(ונניח שזה גם השומא של השמאי) והוא מעוניין למכור את דירתו הקיימת ששוה כמיליון ויש לו עליה משכנתא של כ400,0000 ואין להם הון עצמי הבעל מכניס כיום 3000 לחודש והאשה מכניסה 8000 נטו +על הדירה שהם רוצים לרכוש יש למוכר משכנתא מאיפה מתחילים?

נערך לאחרונה ב:

הון ובית

נדל"ן. משכנתאות. כלכלת המשפחה
מנהל
מנוי פרימיום
(ונניח שזה גם השומא של השמאי) והוא מעוניין למכור את דירתו הקיימת ששוה כמיליון ויש לו עליה משכנתא של כ400,0000 ואין להם הון עצמי הבעל מכניס כיום 3000 לחודש והאשה מכניסה 8000 נטו +על הדירה שהם רוצים לרכוש יש למוכר משכנתא מאיפה מתחילים?
זה מקרה בוחן שקיבלת בקורס?

סופר חובבן

משתמש רשום

זה מקרה בוחן שקיבלת בקורס?
את האמת כמו שכתבתי אנחנו עדיין בשלבים של לימוד היסודות ואני כבר די מכיר אותם ולכן אני עצמי מתרגל לבד וזה תרגול של מקרה די שכיח במקום שבו אני גר ואמור לעבוד עם סוג כזה של אוכלוסייה ומקרים?
אגב במקרה שמעתי עליך שאתה גם מרצה בתחום אז בכלל אני ישמח להתייעץ איתך אם זה כמובן לא מפריע לך

ari1980

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
את האמת כמו שכתבתי אנחנו עדיין בשלבים של לימוד היסודות ואני כבר די מכיר אותם ולכן אני עצמי מתרגל לבד וזה תרגול של מקרה די שכיח במקום שבו אני גר ואמור לעבוד עם סוג כזה של אוכלוסייה ומקרים?
אגב במקרה שמעתי עליך שאתה גם מרצה בתחום אז בכלל אני ישמח להתייעץ איתך אם זה כמובן לא מפריע לך
תדייק. מוסר קורסים למשכנתאות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה