סופר חובבן
משתמש רשום
שלום לכל היועצים שבפורום אני באמצע קורס ליעוץ משכנתאות ומכיוון שאני כבר מכיר את רוב המושגים אז אין לי כל כך סבלנות לחכות שהמרצע יגיע לפרקטיקה המעשית ולניתוח תיקים לכן הייתי שמח להיעזר במי שיוכל
זה מקרה בוחן שקיבלת בקורס?הציג מקרה די שכיח ואשמח לתשובתכם נניח ומגיע אלי זוג שרוצה לרכוש דירה בכ1750000
(ונניח שזה גם השומא של השמאי) והוא מעוניין למכור את דירתו הקיימת ששוה כמיליון ויש לו עליה משכנתא של כ400,0000 ואין להם הון עצמי הבעל מכניס כיום 3000 לחודש והאשה מכניסה 8000 נטו +על הדירה שהם רוצים לרכוש יש למוכר משכנתא מאיפה מתחילים?
הציג מקרה די שכיח ואשמח לתשובתכם נניח ומגיע אלי זוג שרוצה לרכוש דירה בכ1750000
(ונניח שזה גם השומא של השמאי) והוא מעוניין למכור את דירתו הקיימת ששוה כמיליון ויש לו עליה משכנתא של כ400,0000 ואין להם הון עצמי הבעל מכניס כיום 3000 לחודש והאשה מכניסה 8000 נטו +על הדירה שהם רוצים לרכוש יש למוכר משכנתא מאיפה מתחילים?
את האמת כמו שכתבתי אנחנו עדיין בשלבים של לימוד היסודות ואני כבר די מכיר אותם ולכן אני עצמי מתרגל לבד וזה תרגול של מקרה די שכיח במקום שבו אני גר ואמור לעבוד עם סוג כזה של אוכלוסייה ומקרים?זה מקרה בוחן שקיבלת בקורס?
תדייק. מוסר קורסים למשכנתאות.את האמת כמו שכתבתי אנחנו עדיין בשלבים של לימוד היסודות ואני כבר די מכיר אותם ולכן אני עצמי מתרגל לבד וזה תרגול של מקרה די שכיח במקום שבו אני גר ואמור לעבוד עם סוג כזה של אוכלוסייה ומקרים?
אגב במקרה שמעתי עליך שאתה גם מרצה בתחום אז בכלל אני ישמח להתייעץ איתך אם זה כמובן לא מפריע לך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: