אכן.פינוי זבל.
ואם זה לא יבוא מצד השכנים נצא לבד בלילה.
אנחנו לא מסוגלים לבקש מהם להוציא טיטולים ושקיות כל יום-יומיים.
למרות האבסורד שזה לטובתם, כדברי @אפשרי
אכן.פינוי זבל.
עובד כעת על הכיוון שלי@ניהול האתר, בהקשר אחר, יש פרוייקט חסד אחר שמיועד דווקא לחולים
אם אפשר לבקש ממך הודעה פרטית. תודה
בחורות שיבואו לסדר את הבית אפילו בתשלוםתנו לי רשימה איזה דברים חולים או מבודדים צריכים
אתה מתכווין לפורום נפרד עם תתי פורומיםלדעתי צריך אשכול נפרד עם תתי אשכולות לפי ערים, שכונות, וכו' ובכל האשכול הזה יהיה ניתן לשלוח הודעות פרטיות בפלטפורמה נפרדת מההודעות הפרטיות הרגילות כך שכולם יוכלו להשאיר בפרטי
ול @ניהול האתר יהיה גישה לראות שזה רק לשימוש הזה
פינוי זבל.
נשמע פשוט, אבל לא כך תמיד...
אכן.
ואם זה לא יבוא מצד השכנים נצא לבד בלילה.
אנחנו לא מסוגלים לבקש מהם להוציא טיטולים ושקיות כל יום-יומיים.
למרות האבסורד שזה לטובתם, כדברי @אפשרי
ואלה שמחה לגלות שאני לא היחידה שעושה את זהלהוציא זבל זה לא בעיה, אנחנו כל לילה יוצאים בשתים בלילה לזרוק זבל.
איזה כיף !אולי אפשר גם לפתוח על הדרך פורום למבודדים וחולי קורונה שיחליפו טיפים בינהם?
לא, זה יעקר את המטרה, בסוף עיקר הפעילות תהיה בבקשות המידע.האם לדעתכם בקשות מידע מקומם בפורום הייעודי או להותיר אותו לבקשות עזרה בלבד?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: