דרוש מידע עזרה ורעיונות לעיצוב חדר ילדים

ST.R

מילים. הן הכל, ובכל זאת כמעט כלום.
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
אשמח לקבל מידע האם אפשר לצבוע את כל סוגי הרהיטים,
ואיך זה יוצא,
ואיזה סוג צבע קונים.
אני צבעתי, זותמורת עודני באמצע לצבוע את הרהיטים בחדר
אין לי מושג איך קוראים להם אבל בחנות ממש עזרו לי בכל טמבור אמורים לדעת...
ואולי תוכלו לעזור לי,
מדבקות קיר לחדר של בנות, הולך? או שעדיף לצבוע את הקיר בצורה מעניינת?

ש. י. ר.

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לי בתור ילדה היה חדר פשוט ולא מעוצב והחלטנו לשדרג את המראה בלי להוציא הרבה, הרהיטים היו חלקם עץ וחלק לבן- השארנו ככה. שינינו את המיקום של הרהיטים בחדר, הוצאנו שידה מיותרת (היו 2). צבענו 3 קירות בשמנת וקיר אחד מרכזי בגוון סגול בהיר, בקירות האחרים הוספנו מדבקות עדינות של פרפרים בגוון המדויק של הקיר הסגול, החלפנו ידיות לארונות, וילון באותו גוון, שטיח אפור בהיר במרכז החדר, פח אפור בהיר קטן, מצעים בגוונים סגולים וזהו. בלי הרבה קשקושים וכמויות מוצרים מעלי שיכולים ליצור מראה של יותר מידי בלאגן בעין, ויצא מושלם!!! החמיאו לנו בלי סוף על החדר המשודרג. החדר היה פשוט נראה אחר
בהמשך, כשבגרנו ורצינו משהו אחר כי התחשק לשנות אווירה, ורצינו צבע יותר בוגר שוב בלי לגעת ברהיטים החלפנו את כל החדר לגוון טורקיז. את הקיר הסגול צבענו לטורקיז, המדבקות, הידיות החלפנו למתכת במראה בוגר יותר, מצעים, ויולון, שטיח חדש. שידרוג נדיר שכולם עפו עליו!!!
בכללי רהיטים בצבעים ניטרליים זה הכי כיף ככה לא מקובעים למשהו אחד ואפשר מידיי פעם לשנות אווירה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  53  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה