עזרה וייעוץ לגבי תוכנה

יניב134

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
שלום רב כבר המון שנים שאני מחפש שפה להתחיל אין לי ידע בסיסי
יש לי כמה וכמה רעיונות בראש ואין לי מושג באיזה שפה בונים את הרעיון וללמוד את זה לבד
אני רק אומר שהרעיון נובע מתוכנה אחרת שראיתי והרעיון שלי מבוסס על השפה של התוכנה הזו

מי שמכיר את התוכנה של חברת מקובץ של מסך דיגיטלי שמציג הנתונים מסויימים על גבי עם שינוי רקעים ועריכה פשוט כנסו לאתר שלהם ותבינו על מה אני מדבר
אני רציתי לקחת את הרעיון שהתוכנה הזו בנויה ולבנות משהו אחר בעניין אחר לגמרי רק רציתי לדעת איך זה בנוי כדי לדעת איך להתחיל מינשיוכל לעזור אשמח לדעת תודה רבה

bmkol

משתמש מקצוען
שלום רב כבר המון שנים שאני מחפש שפה להתחיל אין לי ידע בסיסי
יש לי כמה וכמה רעיונות בראש ואין לי מושג באיזה שפה בונים את הרעיון וללמוד את זה לבד
אני רק אומר שהרעיון נובע מתוכנה אחרת שראיתי והרעיון שלי מבוסס על השפה של התוכנה הזו

מי שמכיר את התוכנה של חברת מקובץ של מסך דיגיטלי שמציג הנתונים מסויימים על גבי עם שינוי רקעים ועריכה פשוט כנסו לאתר שלהם ותבינו על מה אני מדבר
אני רציתי לקחת את הרעיון שהתוכנה הזו בנויה ולבנות משהו אחר בעניין אחר לגמרי רק רציתי לדעת איך זה בנוי כדי לדעת איך להתחיל מינשיוכל לעזור אשמח לדעת תודה רבה
אם תתעמק ממש (במידה ואתה מדבר על המסכים שרואים בבתי כנסת למשל) תבין שמדובר בפאוור-פוינט. הגרסה האחרונה שלהם משלבת המון אופציות מדהימות והיא קלה לשימוש. לא מומחה בתחום אבל עם קצת שיעורי בית זה אפשרי.
דרך אחרת טובה יותר היא על ידי שפת תיכנות ולא חשוב איזה, ואז יש לך שליטה מבחינת אבטחת המוצר שלך מההעתקות, כי את פאוור פוינט ניתן להעתיק בקלות.

בהצלחה

גזעי

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יש היום המון פריימוורקים שמאפשרים לך לקחת אתר ולהפוך אותו לתוכנה, אז אולי תלמד פיתוח אתרים (צד לקוח וnodejs) ותוכל ככה לפתח הכל.
עיין בגוגל cordova\ionic

יניב134

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
אם תתעמק ממש (במידה ואתה מדבר על המסכים שרואים בבתי כנסת למשל) תבין שמדובר בפאוור-פוינט. הגרסה האחרונה שלהם משלבת המון אופציות מדהימות והיא קלה לשימוש. לא מומחה בתחום אבל עם קצת שיעורי בית זה אפשרי.
דרך אחרת טובה יותר היא על ידי שפת תיכנות ולא חשוב איזה, ואז יש לך שליטה מבחינת אבטחת המוצר שלך מההעתקות, כי את פאוור פוינט ניתן להעתיק בקלות.

בהצלחה

בהצלחה

יש אצלנו בבית הכנסת תוכנה כזו מאלו שאתה מדבר במקרה אני התקנתי אותה אחרי ששלחתי עליה 2500 שח אחרי משא ומתן ארוך
אבל זו תוכנה שניתן להגדיר ימים שעות נתונים
אמנם כל בסיס הנתונים מבוסס על אקסס של מיקרוסופט
אבל זו תוכנה לכל דבר שניתן לבחור איתה עיצובים
לגבי התגובה השנייה אני לא מחפש לבנות אתר את זה אני קצת יודע
מחפש ללמוד את השפה של תוכנה שאיתה ניתן לעבוד ברמה של הצגת נתונים על מסכים

גזעי

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
לגבי התגובה השנייה אני לא מחפש לבנות אתר את זה אני קצת יודע
מחפש ללמוד את השפה של תוכנה שאיתה ניתן לעבוד ברמה של הצגת נתונים על מסכים
כל שפה עושה את זה, אני עושה את זה בעבודה שלי בממשק וובי (אתר), דוקא אתר זה יותר קל בגלל כל ספריות הCSS שקיימות היום.

יניב134

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
יש לך כיון יותר מדיוק כי אני צריך ללמוד יסודות
כמו שאמרתי יש לי רק רעיונות לאותה שיטה אבל אין לי שמץ מאיפה מתחילים ואיך עושים יש לך כיון מדיוק יותר
תודה

גזעי

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יש לך כיון יותר מדיוק כי אני צריך ללמוד יסודות
כמו שאמרתי יש לי רק רעיונות לאותה שיטה אבל אין לי שמץ מאיפה מתחילים ואיך עושים יש לך כיון מדיוק יותר
תודה
קשה לי לומר בדיוק, כי גם המדריכים שראיתי שמתחילים מ-0 מתקדמים מהר מידי למישהו בלי רקע בכלל.
אני חושב שבכל מדריך יצפו שיהיה לך רקע כלשהו כדי להבין את התכנים.

יניב134

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הדמיות בתלת מימד
אוטומציה עסקית
אתה צודק אבל ככה התחלתי עם כל דבר בחיים שלי והיום בס"ד מסתדרים ולומדים להכיר
אני אשמח אם תתן לי משהו שאתם מכירים שהוא ממש יכול לעזור

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה