עזרה דחופה! רעיון ליצירה בנושא אור (חנוכה) לגיל בוגר.

*ציורית*

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
לשיעור אמנות בתיכון- מה אפשר לעשות???
עם חומרים זמינים (או קלים להשגה בחנויות)
ומספיק משכנע ומעניין???
תודה מראש!!!

ברכי. ו

בונה אתרים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אפשר להכין נרות שעווה. קונים פרורי שעווה, בחנות של יצירות ממיסים אותם עם חתיכת צבע שיהיה צבעוני ומייבשים במנג'ט אפשר להכין בכל מיני גדלים וצורות. לפני שזה מתייבש תוקעים פתילה. אפשר גם להכניס שם קצת בושם שיהיה נר מפיץ ריח.
ובעיקר זה האווירה שאת משרה בכיתה אם את משווקת את היצירה נכון את יכולה לעשות כמעט כל דבר.

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
פעם הכנתי יצירה לתערוכה בנושא ראו באורי.
החומרים היו מפתיעים. גם אותי. תיכננתי ציור או משהו כזה והייתי בבית החלמה טלסטון. יצאתי לראות מה אפשר לרכוש שם. חזרתי עם קנווס ופלסטלינה לבנה.
הטכניקה פשוטה- איפה שאמור להיות מואר יש שכבה דקיקה של פלסטלינה ומקומות חשוכים שכבה עבה.
את התוצאה רואים עם תאורה מתחת. כמו שציינתי עשיתי את זה בבית החלמה
הסיפור מאחורי התמונה זה הבן שלי היה לומד כל ערב עם בעלי והייתי מחכה לו בתחילת השביל כי פחד לחזור לבד. והיה רץ אלי כל פעם עם פרצוף זורח מאושר "אמא ידעתי טוב" "אמא היה כיף" והרגע הרוחני והמרגש הזה- הנצחתי באור.
מצ"ב התמונה ברגיל ובאור.
את יכולה לאמץ את הטכניקה הפשוטה להעביר מסר רוחני או מסר שמשולב אור.

קבצים מצורפים

• יחזקאל תערוכה.JPG
    5.3 MB · צפיות: 78
  • יחזקאל תערוכה 2.JPG
    4.7 MB · צפיות: 66

*ציורית*

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
פעם הכנתי יצירה לתערוכה בנושא ראו באורי.
החומרים היו מפתיעים. גם אותי. תיכננתי ציור או משהו כזה והייתי בבית החלמה טלסטון. יצאתי לראות מה אפשר לרכוש שם. חזרתי עם קנווס ופלסטלינה לבנה.
הטכניקה פשוטה- איפה שאמור להיות מואר יש שכבה דקיקה של פלסטלינה ומקומות חשוכים שכבה עבה.
את התוצאה רואים עם תאורה מתחת. כמו שציינתי עשיתי את זה בבית החלמה
הסיפור מאחורי התמונה זה הבן שלי היה לומד כל ערב עם בעלי והייתי מחכה לו בתחילת השביל כי פחד לחזור לבד. והיה רץ אלי כל פעם עם פרצוף זורח מאושר "אמא ידעתי טוב" "אמא היה כיף" והרגע הרוחני והמרגש הזה- הנצחתי באור.
מצ"ב התמונה ברגיל ובאור.
את יכולה לאמץ את הטכניקה הפשוטה להעביר מסר רוחני או מסר שמשולב אור.
אהבתי!
עם מה אפשר להאיר מתחת??
מאירים בבי תעם מה שיש? או שצריך פס לד או משהו כזה?

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
בעיקרון היום יש בכל הכל בשקל פנסים זה יכול להיות לזמן היצירה (אני עבדתי מול מנורת לילה)
פנסים של שקל לא מספיק עוצמתיים חפשי את הטובים.
ובבית- לבחירה
כמובן שהכי טוב פס לד...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה