כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

עזרה עזרה דחופה עם אתר סוכן נסיעות קיווי, ממש הונאה

רמיזא

משתמש מקצוען
הזמנתי טיסה דרך וויקי (https://www.kiwi.com/il/) בתאריך 17/06, לטוס ביום למחרת 18/06, אחרי כחצי שעה של ההזמנה והתשלום אני מקבל טלפון מחברת התעופה עצמה Blue Bird Airways שאין מקום על הטיסה, וזה היה טעות שהאתר איפשר את ההזמנה,

מיד נכנסתי לאתר של קיווי לבטל את ההזמנה וביטלתי, ביטלתי כי זה היה טיסה אחת והראשונה מתוך 3 טיסות המשך, שאחת תלויה בשניה, אם אין לי את הראשון אני לא צריך את השני, קיווי נתנו לי לבטל את ההזמנה,

הזמנתי טיסות אחרות והכל היה בסדר ב"ה,
פניתי לקיווי לקבל החזר מלא על הטיסות, דחו אותי ודחו אותי, היום הם עונים לי שאין החזר כספי אם מבטלים תוך 48 שעות לפני הטיסה, למרות שבטלתי תוך כשעה אחרי ההזמנה, ולא יכלתי לבטל לפני 48 שעות כי עדיין לא הזמנתי את הטיסה.
הם טוענים שהייתי צריך להתקשר אליהם (זה עולה כל דקת דיבור איתם הרבה כסף) והם יתאמו לי טיסה חילופית,

פניתי במקביל לחברת כאל להכחיש עיסקה, וכאל טוענים שאין אחריות על הזמנות הקשורות לתעופה, רק למוצרים יש אחריות,
מדובר בסכום של יותר מ-5000 ש"ח,
מה עושים ? אני ממש אובד עצות

מפרוג'נת

משתמש צעיר
יצא לי כמעט אותו דבר, ביום ראשון, יומיים לפניך, ולא קיבלתי מהם כלום על אף שהתקשרתי אליהם משדה התעופה. לא טסתי כי לא נתנו לי לעלות על הטיסה הראשונה, ולמרות שנשאר מספר ימים לביטול הטיסות חזור, הם לא נתנו לי שום רפונד על זה וגם לא נתנו לי לבטל את הטיסה חזור, בקיצור, שערוריה של ממש.
ייתכן שצריך לחפש עו"ד מומחה לבעיה זו, וגם ייתכן שתביעות קטנות יכול לעזור בעניין.
אשמח לשיתוף פעולה אם נראה לך ששתי תביעות יכולות להיות יותר יעיל. [התביעה שלי על סך 1800 ש"ח, אבל אני דורשת פיצויים על העגמ"נ].

נערך לאחרונה ב:

רמיזא

משתמש מקצוען
יצא לי כמעט אותו דבר, ביום ראשון, יומיים לפניך, ולא קיבלתי מהם כלום על אף שהתקשרתי אליהם משדה התעופה. לא טסתי כי לא נתנו לי לעלות על הטיסה הראשונה, ולמרות שנשאר מספר ימים לביטול הטיסות חזור, הם לא נתנו לי שום רפונד על זה וגם לא נתנו לי לבטל את הטיסה חזור, בקיצור, שערוריה של ממש.
ייתכן שצריך לחפש עו"ד מומחה לבעיה זו, וגם ייתכן שתביעות קטנות יכול לעזור בעניין.
אשמח לשיתוף פעולה אם נראה לך ששתי תביעות יכולות להיות יותר יעיל. [התביעה שלי על סך 1800 ש"ח, אבל אני דורשת פיצויים על העגמ"נ].
בנתיים אני לא מתכוון לוותר על הכסף,
לעת עתה פניתי לרשות להגנת הצרכן, ממתין לתגובה שלהם
במקביל מנסה לקבל מסמך רשמי של חברת התעופה שהם ביטלו ת הכטיס שלי,
זה ברור שאפשר לצאת מהסיפור הזה עם פיצויים, רק יש צורך בהדרכה.

רמיזא

משתמש מקצוען
משהו התקדם איתכם ?

שמע ישראל

משתמש פעיל
אני גם הזמנתי דרכם
היה לי חסר אות אחת בשם
המליצו לי לבטל ולעשות חדש
היה כתוב דמי ביטול 40 ש''ח
לא נורא - ביטלתי
שאלתי לגבי ההחזר
כתבו לי החזר של 40 ש''ח ישלח בימים הקרובים...🙄

אישאשכולות

משתמש צעיר
הזמנתי טיסה לבודפסט וחזור אצל "קיווי קום", הלוך היה מתוכנן ישראייר, וחזור וויז-אייר.
(כמובן) שטיסת חזור בוטלה.
קיווי קום הציעו חלופות לחזרה, בכל מיני דרכים מוזרות ויקרות.

(למה אני כותב יקרות?! כי טיסת חזור בכיוון אחד, יכולתי למצוא יותר זול מההצעות שלהם.
מה שאומר, שהם בונים על כך שאתה כבר מתוכנן לתאריכים ה"מקוריים", ובמקרה של ביטול טיסה, תעדיף להשלים את הטיסה המבוטלת דרכם, בכל מחיר).

ביטלתי לגמרי את תוכנית הנסיעה דרכם. לא הלוך ולא חזור. (מצאתי "על המקום" באתר "בלו בירד" טיסות מהיום למחר, במחיר זהה).
כרגע אני כבר יותר משבועיים מתכתב איתם מידי פעם, והם עדיין לא קיבלו (כך הם כותבים) את ההחזר מחברות התעופה.

חשוב לציין, ששירות הלקוחות שלהם (צ'אט) בהחלט מגיב, אבל די הולך סחור סחור, ולא מתחייב על כלום.

אעדכן בע"ה בהמשך.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  23  פעמים

לוח מודעות

למעלה