תוכלו לצרף תמונה מלאה של המקלדת שלכם?יש לי מחשב נייד מעולה,
שפתאום המקלדת היפסיקה לעבוד... התברר לי שפשוט המקלדת ננעלה!!
האם תוכלו לעזור לי לשחרר אותה, אודה לכם מאוד!
יש לציין שכבר ניסתי את כל השיטות של ללחוץ על SHIFT ועל כל מיני מקשים של קיצורי דר...וכו' וכו'...
המחשב - חברת אייסר
דגם A515-52-54HS
תודה רבה!
צירפתי תמונות,תוכלו לצרף תמונה מלאה של המקלדת שלכם?
אגב, control+alt+del גם לא מגיב?
גם לא מאפשר להכנס לBIOS (לרוב F2) כשמדליקים ת'מחשב?התברר לי שפשוט המקלדת ננעלה!!
F2 ספיציפית לא עובד אבל הכפתור שמדליקים ת'מחשב עובד, אבל רק הוא!גם לא מאפשר להכנס לBIOS (לרוב F2) כשמדליקים ת'מחשב?
בכיבוי כפוי 3 פעמים אחד אחרי השני הוא נכנס לתפריט אחרלכבות את המחשב
ניסתי, וגם לא עובד....תנסה ללחוץ על Win + X ובחר "מנהל התקנים" (Device Manager).
חפש את המקלדת ברשימה, לחץ עליה עם כפתור ימין ובחר "מחק התקן" (Uninstall device).לאחר מכן, הפעל מחדש את המחשב והמערכת תתקין את המקלדת מחדש.
תכנסו ללוח הבקרה - חומרה וקול - התקנים ומדפסותאיך עושים את זה?
הכוונה ל'עדכון מנהל התקן', נכון?!הסר התקנה (או משהו כזה)
אם הבנתי נכון, נסיתי גם את זה, וזה לא נפתח, יש פיתרון אחר, אולי?הכוונה ל'עדכון מנהל התקן', נכון?!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: