דרוש מידע עזרה דחופה לבן שלנו אין ישיבה עדיין!

ברוך2020

משתמש פעיל
חברים יקרים מי שיכול לעזור במידע בכל הנ"ל זה ממש בחינת הצלת נפשות

למען שמו

משתמש פעיל
מה הכוונה חברה מכילה ורגישה?
מבחינה התנהגותית? לבוש? לימודית?
אני שואלת על החברה לא על הצוות.

שמעתם על ישיבת "בית מאיר" בבני ברק?

ככר השוק

משתמש מקצוען
זכרון מאיר- ישיבה עם צוות מעולה ממש!!! משפחתית וחמה. שמרנית, אפילו מאד. אחד מראשי הישיבה אדם "של פעם" ודורש מהבחורים סטנדרטים שמרניים מאד. המשגיח והרמי"ם מעולים, רואים כל בחור, שיעור קטן.
תורת ישראל הרבה יותר פתוחה ובחורים גם מסגנונות חוצניקים ומודרנים. חינוך מושקע מאד מאד, בונים את הבחורים, אבל סביר להניח שכבר אין מקום עכשיו.

מומלץ לדבר עם הרב ליוש, הוא מכיר את שתי הישיבות האלה ועוד רבות אחרות.

חוה ש

משתמש מקצוען
אולי המכינה "הכרם" בבית וגן.
יחס חם ואישי לכל תלמיד.
מקום קטן 30 ילדים.
בהצלחה!

יוסי ויצמן

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
יש בביתר עילית ארגון בשפ מצפן שמסדרים ישיבות לאלו שעדיין אין להם ישיבות,
אולי תנסו מולם.

יצחק77

משתמש מקצוען
ברוך היקר
המצב איננו פשוט רח אב ללא ישיבה
והיועצים היקרים בפרוג אינם הפתרון עליך לצאת מהמשרד
ולפעול כאילו הבית בוער
א. להתיעץ עם מנהל החיידר על זה
ולבקש ממנו שם של סמכות תורנית וחינוכית באזור מגוריך שמכיר את כל הישיבות
ולהתיעץ איתו אחרי שיהיו לכם כמה כיוונים לברר על מאכער עסקן שיודע לערבב באזור שיקח את זה כפרויקט אישי
גם אם צריך לדבר "טלנסקית"
ב. מצאתם ישיבה טובה חפשו חברים מכרים אנשי קשר שחייבים לכם שילחצו ימליצו אין ברירה חייבים לנדנד

באופן כללי לא כדאי להתרחק מהבית ולשלוח לפנמיה בגיל הזה בפרט אם בחור רגיש אבל כל מקרה לגופו ורק איש חינוך שמכיר את הבחור והבית יכול להמליץ
בהצלחה ורוב נחת

ברוך2020

משתמש פעיל
תודה על כל התגובות ממש כל דבר מוסיף
אבל אסביר משהו
אין איש חינוך שמכיר את המשפחה ואת הילד ומה שקורה זה שכרגע הוא נבחן בזכרון מאיר והתקבל
רק שאני לא בטוח שזה המקום
ואני כרגע עושה עבודת שטח שהיא קודם לשאול את הרב אייכנשטיין אם כדאי פנימייה ואם מכינה אולי ומה הכיוון לחפש בשבילו כמה שיותר מכיל או מה ואיך זה מול רמה לימודית
ואח"כ לעשות עבודה של בירור עם כמה אנשים בקטיגוריא של עם הפנימייה או בלי עם מכינה או בלי וכך בעצם לפי הנתונים להגיע לאדם גדול ולשאול מה רצוי מכל האפשרויות

מה אתם אומרים על המהלך?

פרוגר הלוי

משתמש צעיר
עדיף לך להתייעץ עם אנשים כמו הרב ליוש, שיש להם ניסיון עם מאות מקרים דומים מהעבר, ונסיונם יכול לחסוך הרבה עגמת נפש!
וגם לב שומע בירושלים הוא מקום מעולה, תנסה להגיע לרב אליאב מילר.
אם אתה מדמיין שעבודת השטח שלך שווה לניסיון הרב, הידע וההבנה להתאים דברים לבחור, אז זה דימיון נעים, אבל בצידו קיים סיכון אדיר לילד!
נכתב כמובן לטובתך ומתוך רצון לתת עצה הוגנת!

שגיאות מי יבין

משתמש צעיר
יש לי המלצה על איש מיוחד שאלוף בנושא לסייע לבחורים בישיבות, וגם מסייע אחר כך.
אני מכירה כמה וכמה שנעזרו בו מאד וחייבים לו את חייהם.
כותבת את המספר בתקווה שזה בסדר מבחינתו 054-8478-159

עושה שכל

משתמש רשום
שלום לחברים
בחור בן 13.5 עם צורך למקום מכיל וחם מאוד מצד החברה והצוות ואפילו מכינה ואנחנו לא יודעים כלום בזה
מי שיודע מידע על ישיבות כאלו נשמח למידע מדוייק בנושא
וכן על ישיבת זכרון מאיר ותורת ישראל רצינו לדעת עד כמה החברה מכילה וטובה בלי משחקי חברה וכדו'

ברוך2020

משתמש פעיל
עדיף לך להתייעץ עם אנשים כמו הרב ליוש, שיש להם ניסיון עם מאות מקרים דומים מהעבר, ונסיונם יכול לחסוך הרבה עגמת נפש!
אם אתה מדמיין שעבודת השטח שלך שווה לניסיון הרב, הידע וההבנה להתאים דברים לבחור, אז זה דימיון נעים, אבל בצידו קיים סיכון אדיר לילד!
אני רציך קודם לשאול את דעת תורה אם הוא צריך פנימייה ואם מכינה או לא ורק אז אני עובר לשלב הישיבות עצמם מה נראה יותר מתאים מצד הנתונים ומברר היטב ושואל דעת תורה לאיפה לשלוח מה רע בזה לא הבנתי?

אין דברים כאלה

משתמש מקצוען
לא ראיתי אם העלו את ההצעה קודם,
הייתי מציע לבדוק עם אחראי "איחוד בני הישיבות" בשכונתכם/קהילתכם.
לא לסמוך בעינים עצומות אבל לפעמים יש להם מידע רב ותועלתי בתחום ולרוב אין להם 'נגיעות'

ברוך2020

משתמש פעיל
דברתי עם הרב איככנשטיין והוא אומר באמת ללכת לאיש מקצוע שיאבחן ויעזור
איך משיגים את הרב מילר אתה יודע?

הקומפיוטר

משתמש פעיל
הוא אומר באמת ללכת לאיש מקצוע שיאבחן ויעזור
ואולי מכאן תצא הקריאה לאלו שמעלים כאן פעם ביומיים אשכול בקשה לישיבה לבחור מתקשה, לנסות ישר אצל איש מקצוע. אם באמת אתם נותנים חשיבות למקום שבו בחור נמצא, שום מידע קולקטיבי שיבוא מהפורום לא יעזור לכם.

פרוגר הלוי

משתמש צעיר
דברתי עם הרב איככנשטיין והוא אומר באמת ללכת לאיש מקצוע שיאבחן ויעזור

איך משיגים את הרב מילר אתה יודע?
בדרך הרגילה, פשוט להתקשר ללב שומע בירושלים ולומר שהרב אייכינשטיין הפנה - ושיש דחיפות.
כל הכבוד שאתה מתייעץ,
שיהיה לכם נחת אמתית והרבה סייעתא דשמיא!!

ברוך2020

משתמש פעיל
מי שמכיר פה את הרב משה לוי ויכול להמליץ בפרטי מה טיבו של האיש בדיוק נשמח מאוד

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה