מידע עזרה דחופה - כל מי שעוסק בעיבוד ובהפקת שירות וקולות

• פותח הנושא 600
  • פורסם בתאריך

600

משתמש פעיל
מוזיקה ונגינה
בעקבות הפקה של שיר מסוים שאני עושה.
אני חייב שמישהו יגיד לי באיזה אתר/תוכנה קלה לתפעול (עדיף בעברית') אפשר לשים אפקטים וסנטוזים על הקול וכדומה..
מדובר בשיר שקט עם הרמוניות, קולות שלישיים, ושניים שמישהו עושה ורוצה לעוות את הקול שלו שלא יישמע בדיוק כך אלא יותר רחב והרמוני.. איפה אפשר לייצר אפקטים מסוג זה?
אשמח לקבל תשובה בדחיפות ממש..
גוט שאבעס!

Srool

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
שבוע טוב.
יש כל מיני פלאגינים בקיובייס,
CLA vocals של Waves
Stereo Enhancer המובנה בקיובייס
אם תיתן דוגמה לסאונד בשיר מסוים - יהיה יותר קל לכוון אותך.
בכל אופן, אם אין לך רקע בתוכנה כזאת - תצטרך לפנות לאיש מקצוע. זה לא משהו שאפשר ללמוד על רגל אחת.

Studio Bit

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
שבוע טוב.
יש כל מיני פלאגינים בקיובייס,
CLA vocals של Waves
Stereo Enhancer המובנה בקיובייס
אם תיתן דוגמה לסאונד בשיר מסוים - יהיה יותר קל לכוון אותך.
בכל אופן, אם אין לך רקע בתוכנה כזאת - תצטרך לפנות לאיש מקצוע. זה לא משהו שאפשר ללמוד על רגל אחת.
CLA vocals של Waves הוא פלאגין מצוין אבל לעריכת מיקס שירה ללא קשר להרחבה והרמוניה (יש שמה אופציה של הרחבה אבל די מינורית ופחות להרמוניה)
להרמוניה הייתי אומר את הWaves Harmony

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה