הכוונה היא בכלי מסד נתונים?בסרגל כלים יש לך אפשרות תחת התוית 'כלים' ליצור קובץ MDE/ADE תלוי בגירסה של הACCESS.
תודה על התגובה!יש ללחוץ על sekect כמובן
אשמח לדעת אם הורדתם את קובץ ה zip מהאתר או שרכשתם? (יש שם הורדה ורכישה..)מצטער אצלי זה לא ככה
אין לי מושג יש לי את המחשב מהעבודהאשמח לדעת אם הורדתם את קובץ ה zip מהאתר או שרכשתם? (יש שם הורדה ורכישה..)
תודה רבה על הרצון לעזור!תבחרי בקובץ אקסס ואז הוא יציג לך גם את הקובץ שלך
צפה בקובץ המצורף 721159
ואחרי זה על
צפה בקובץ המצורף 721160
ואז לבחור היכן לשמור את קובץ התוכנה
תודה רבה רבה!!!!!!!כשאת נגשת לקובץ דרך התוכנה את צריכה לשנות בצד ימין למטה כמו בתמונה הראשונה בכדי שיציג לך את קובץ האקסס.
תודה רבה רבה!!!!!!!
סליחה שאני שואלת עוד...
פשוט פעם ראשונה שאני עושה את זה ואני לא ממש יודעת איך זה אמור להיות..
אחרי שאני בוחרת וממירה..
כשאני לוחצת על הקובץ שסגרתי כתוכנה הוא מוציא לי את ההודעה שצרפתי.. ואח"כ פותח לי את זה כקובץ אקסס...
תודה ענקית על כל העזרה!אני לא מכיר את התוכנה הזאת רק בדקתי בשבילכם איך משתמשים בה.
אני מבין שאת מחפשת שבכלל לא יראו שזה פותח בסביבת אקסס, אני לא מכיר כזו תוכנה שהופכת את זה כמו תוכנה "רגילה".
נראה לי ההודעה הזאת מופיעה בגלל שהתוכנה היא לבדיקה ולא נרכשה אז לכן גם יש בצד שמאל למעלה את שם החברה.
אדרבה, אולי מישהו כאן יחכים אותנו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: